Τι έκανε τον Καμμένο να επιμείνει στην παραίτηση;

Ο Πάνος Καμμένος ξεκίνησε το απόγευμα ένα επικοινωνιακό «παιχνίδι» με διαρροές σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους περί παραιτήσεως. Ωστόσο όσο η ώρα περνάει η κόντρα εντείνεται.

Μετά την αποκάλυψη ότι έχει και ο ΥΕΘΑ αναφερθεί στα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία, ο Π. Καμμένος δείχνει να έχει εγκλωβιστεί στην ίδια του την εμμονή. Αυτό που τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει τον Γιάννη Μουζάλα και δεν πρόκειται να παραιτηθεί, ήταν ότι ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής ορίστηκε ότι θα απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση που έχει καταθέσει η Νέα Δημοκρατία και θα συζητηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στη Βουλή.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο Π. Καμμένος άρχισε να αυξάνει την πίεση, θέτοντας δίλημμα ή αυτός ή ο Μουζάλας.

Έφθασε μάλιστα σε σημείο να εμπλέξει και τις Ένοπλες Δυνάμεις σε αυτό, διαρρέοντας ότι ζήτησε από τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων να επιστρέψουν από το Εξωτερικό. Αυτό εάν ισχύει είναι μια απαράδεκτη επιχείρηση εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων σε ζήτημα που καθόλου δεν τις αφορά.

Για την ιστορία πάντως η Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ήτνα προγραμματισμένο να επιστρέψει αύριο από το ταξίδι του στις ΗΠΑ, ενώ ο Αρχηγός ΓΕΣ έχει προγραμματισμένο ταξίδι στη Γερμανία από σήμερα μέχρι και τις 18 Μαρτίου.