Πτώση Ελικοπτέρου: Τι έδειξε το πόρισμα της νεκροψίας των στρατιωτικών

«Και οι τέσσερις άνθρωποι έφεραν κακώσεις στο σώμα και στο κεφάλι οι οποίες ήταν συμβατές με την πτώση και τη συντριβή του ελικοπτέρου». Αυτό δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή η οποία ολοκλήρωσε χθες τις νεκροψίες των στρατιωτικών που έχασαν την ζωή τους στο μοιραίο ελικόπτερο που κατέπεσε στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Σημειώνεται πως οι σοροί των άτυχων στρατιωτικών μεταφέρθηκαν χθες από το σημείο του δυστυχήματος με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας και οι νεκροψίες ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ. 

Μέσα σε κλίμα οδύνης και θλίψης πραγματοποιούνται σήμερα οι κηδείες των δύο Λαρισαίων Αξιωματικών που χάθηκαν τόσο άδικα χθες το πρωί 19 Απριλίου μετά την πτώση του Στρατιωτικού ελικοπτέρου τύπου »Χιούι» στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Άμυνας στις κηδείες του Ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα και του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή θα παραστεί ο Υπουργός Πάνος Καμμένος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης.

Η κηδεία του Ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα θα γίνει από το Ι.Ν της Αναλήψεως στη Λάρισα στις 12 το μεσημέρι.

Στις 5.30 το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή από το Ι.Ν του Αγ Κων/νου και Ελένης στη Φαλάνη.

Επίσης, την Παρασκευή θα γίνει η εξόδιος ακολουθία στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Ρέθυμνο, του υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη.

Την ίδια μέρα την Παρασκευή στις 10 το πρωί θα κηδευτεί ο Συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.

Διαβάστε επίσης: Πτώση ελικοπτέρου: Το θλιβερό έργο της ανάσυρσης των σορών – ΦΩΤΟ

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ