Στα άδυτα του Θρυλικού θωρηκτού Αβέρωφ – ΒΙΝΤΕΟ

Η εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη» που θα μεταδοθεί την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 στις 11:30 στην ΕΡΤ 1 μεταξύ άλλων θεμάτων περιλαμβάνει και ρεπορτάζ σχετικά με το θρυλικό θωρηκτό ‘’Γεώργιος Αβέρωφ.’’ Σημειώνεται ότι το ρεπορτάζ περιέχει επίσης σπάνιο υλικό της Τηλεοπτικής Υπηρεσίας Στρατού από την δράση του θωρηκτού στους παγκόσμιους πολέμους. 

Διαβάστε επίσης: Θωρηκτό Αβέρωφ: H ιστορία πίσω από το ιστορικό πλοίο – ΦΩΤΟ

Επίσης, στη θεματολογία της εκπομπής συμπεριλαμβάνεται η έπαρση της σημαίας στο Αγαθονήσι παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή.  Ακόμα, η εκπομπή έχει ετοιμάσει ρεπορτάζ για τους σκύλους στρατιώτες που εκπαιδεύονται για να εντοπίζουν εκρηκτικά. Το ρεπορτάζ κατέγραψε την εκπαίδευση τους σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους αλλά και την σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στους τετράποδους ήρωες και τους εκπαιδευτές τους. Περισσότερα για τους στρατιώτες – σκύλους που κλέβουν πάντα την παράσταση μπορείτε να διαβάσετε επίσης ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Επιπλέον, εξίσου ενδιαφέρον θέμα που θα προβληθεί στην εκπομπή είναι οι στρατιωτικοί του αρμενικού στρατού οι οποίοι φοίτησαν σε ελληνικές στρατιωτικές σχολές και …τραγουδούν το εμβατήριο: «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει».

Το τρέιλερ της εκπομπής: