«Παράθυρο» στην Κωνσταντινούπολη – LIVE εικόνα

Με τσουχτερό κρύο ξημέρωσε η Τετάρτη, με τη θερμοκρασία στην Πάρνηθα να είναι στους 2 βαθμούς Κελσίου και στο Λεκανοπέδιο δεν ξεπερνά τους 10 καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη το κύμα κακοκαιρίας που μας έρχεται από την Ουκρανία.
Πολλά προβλήματα στους δρόμους, με νταλίκες να διπλώνουν – Οι δυνατοί άνεμοι ‘‘χτυπούν» το λιμάνι και κέντρο του Ηρακλείου…
Kανένα σχολείο δεν άνοιξε σήμερα στο Οροπέδιο Λασιθίου εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει από χθες την περιοχή αλλά και ολόκληρη την Κρήτη.

Οι καιρικές συνθήκες δεν ειναι μόνο ακραίες στον ελληνικό χώρο. Πολλά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας επικρατούν και στην Τουρκία. Στην Κωνσταντινούπολη εχει διακοπεί η κυκλοφορία πολλών Μέσων Μεταφοράς και όλοκληρη η πόλη υπολειτουργεί λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών. Ωστόσο, όσο δυσάρεστο και αν ακούγεται τα πλάνα απο την κακοκαιρία στην Πόλη ειναι εντυπωσιακά.

Μια ιστοσελίδα που δείχνει ζωντανή εικόνα απο την Κωνσταντινούπολη δείχνει και τις μαγευτικές εικόνες που δημιούργησε η κακοκαιρία.

Το χιονι που ακόμη πέφτει και φαίνεται να χαιδεύει τους δρόμους και τα κτίρια, τονίζει την αρχιτεκτονική των εντυπωσιακών κτιρίων της Κωνσταντινούπολης. Η Αγία Σοφία, στην περιοχή του Σουλταναχμέτ,  καλυμμένη με χιόνι πίσω απο το πέπλο της ομίχλης δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακή. 

Δίπλα απο το ζωντανό βίντεο εναι όλες οι περιοχές της Κωνσταντινούπολης, το μόνο που έχετε να κάνετε ειναι ενα απλό κλικ για να βρεθείτε εκεί που θέλετε! ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ