Ο Μπαλτάκος «βαράει προσοχή» στον ΣΥΡΙΖΑ! «Θα είναι κερδισμένος ότι κι αν γίνει στην διαπραγμάτευση»

Δήλωση βόμβα από τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά Τάκη Μπαλτάκο. Χρησιμοποιώντας την αγαπημένη του στρατιωτική ορολογία ο Τάκης Μπαλτάκος δήλωσε ότι “βαράει προσοχή” στους χειρισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Τάκης Μπαλτάκος εξέφραζε σε κατ΄ ιδίαν συνομιλίες του την ικανοποίησή του για τους χειρισμούς της κυβέρνησης υποστηρίζοντας οτι πολιτικά ότι κι αν γίνει με την διαπραγμάτευση , ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει πολλούς πόντους αφού έχει πείσει το εκλογικό σώμα ότι δίνει μάχη για τα εθνικά συμφέροντα.!

Τις απόψεις του αυτές τις εξέφρασε καιι δημόσια.

Σε δηλώσεις του στον Real Fm ο Τακης Μπαλτάκος είπε ότι ι θα ήθελε η προηγούμενη κυβέρνηση να έχει κάνει αυτά που βλέπουμε στις επαφές κυβερνητικών αξιωματούχων με τους δανειστές στο εξωτερικό και πρόσθεσε:

«Βαράω προσοχή που λέμε και στον στρατό»
είπε ο Τάκης Μπαλτάκος προκαλώντας έκλπηξη  στην λεωφόρο Συγγρού όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΝΔ.

Στενός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο Τάκης Μπαλτάκος αρνήθηκε να πάρει θέση για το αν θα έπρεπε να είχε ήδη παριατηθεί μετά απο την εκλογική ήττα.

Παρά την προσοχή στον ΣΥΡΙΖΑ ο Τάκης Μπαλτάκος διατηρεί τις πολιτικές του θέσεις και απόψεις σύμφωνα με τις οποίες η ΝΔ έχει χάσει ποσοστό 12% από τα δεξιά της.

Είναι ο δεύτερος στενός φίλος και συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος ασκεί κριτική σ΄ όσα δεν έκανε ο πρώην πρωθυπουργός. Είχε προηγηθεί ο Φαήλος Κρανιδιώτης που είχε πει ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ πετύχει στην διαπραγμάτευση θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες .

Την δήλωση Μπαλτάκου πάντως την προσυπέγραψε και η Ελίζα Βόζενμπεργκ εκφράζοντας την ελπίδα να πετύχει στην διαπραγματευση η κυβέρνηση.