Ο Καμμένος τα «ψεμματάκια» του Βέμπερ και η αλήθεια που αρνείται να πιστέψει

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής,Μάνφρεντ Βέμπερ μας κούνησε για τα καλά το δάχτυλο. Είναι εύκολο να το κάνεις όταν αισθάνεσαι πανίσχυρος κι έχεις ξεχάσει το πως. Όταν έχεις πληρώσει ελάχιστα παρά το γεγονός ότι έχεις διαλύσει με τα όπλα δυο φορές την Ευρώπη κι έχεις βάλει όλους τους άλλους να πληρώσουν την “επανένωση” της χώρας σου, είναι λογικό να πιστεύεις ότι όλα σου επιτρέπονται.

Είπε κάποια …ψεμματάκια ο κ.Βέμπερ. Εκμεταλλευόμενος το ελάττωμα Καμμένου ακόμη κι όταν έχει δίκιο να το χάνει με τον τρόπο που λέει αλήθειες, είπε απευθυνόμενος στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι “ο ΥΕΘΑ της κυβέρνησής σας μας απείλησε ότι αν δεν πληρώσουμε θα μας στείλει μετανάστες”. Ο Καμμένος είπε αυτό που ο κ.Βέμπερ αρνείται να πιστέψει αλλά είναι ενδεχόμενο να το αντιμετωπίσει. Αν η Ελλάδα ζήσει τον εφιάλτη που οι Γερμανοί περιγράφουν με το Grexit είναι προφανές ότι δεν θα έχει καμία απολύτως δυνατότητα να ελέγχει την τεράστια ροή παράτυπων μεταναστών προς την Ευρώπη. Θα έχει πολύ σημαντικότερα θέματα να ασχοληθεί. Εκτός αν ο κ.Βέμπερ ευελπιστεί ότι οι Τούρκοι ,με τους οποίους το Βερολίνο έχει πολύ καλές -και εμπορικές- σχέσεις θα αναλάβει την “προστασία” του.

Επιστολή -χαστούκι από πρώην ευρωβουλευτή της ΝΔ

Στον κ. Βέμπερ απάντησε με ανοιχτή επιστολή του ο πρώην Ευρωβουλευτής της ΝΔ Κ. Πουπάκης.

Διαβάστε πως τον αποδομεί:

«Δεν είναι αυτή κ. Βέμπερ η Ευρώπη που θέλουμε και πιστεύουμε, η Ευρώπη των Εθνών, της Ισότητας και της Αλληλεγγύης, που είχαν οικοδομήσει, ηγέτες σαν τον Β. Ζισκάρ ντ´ Εστέν και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Δεν είναι αυτά τα οικονομικά στοιχεία στην Ελλάδα που αναφέρετε, μια χώρα με διαρρηγμένο τον κοινωνικό ιστό, οικονομικά χρεοκοπημένη με χιλιάδες αυτοκτονίες, συσσίτια και εκατομμύρια φτωχούς.
Το μόνο που είναι ίδιο είστε εσείς κ. Βέμπερ-έχοντας και προσωπική άποψη, ο ίδιος όλες τις εποχές, όταν με το ίδιο μένος εναντίον της Ελλάδος και του λαού της, μας αποδοκιμάζατε στο παρελθόν μαζί με τους υπόλοιπους συμπατριώτες σας στο ΕΛΚ -χτυπώντας μάλιστα τις γροθιές σας στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου, όταν η τότε η Ν.Δ σαν αντιπολίτευσή, είχε αποφασίσει να μην στηρίξει τον τότε Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και την πολιτική που εσείς για τον Ελληνικό λαό- απαιτούσατε να εφαρμόσει!
Δυστυχώς είστε Πρόεδρος ενός -κατ’ ευφημισμού-μόνο Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος».