«Μαύρη προπαγάνδα» κατά Ελλάδας για τους μετανάστες! Τι μετέδωσε το CBS – ΒΙΝΤΕΟ

“Μαύρη προπαγάνδα” κατά της Ελλάδας για την ανεξέλεγκτη ροή μεταναστών, από ρεπορτάζ αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου.

Το CBS μετέδωσε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ένοπλοι άνδρες με “μαύρες στολές και χωρίς διακριτικά” , οι οποίοι επιβαίνουν σε ταχύπλοα που ξεκινούν από ελληνικά νησιά, προσεγγίζουν τα σκάφη που μεταφέρουν μετανάστες και προκαλούν βλάβες στις μηχανές τους. Μ΄ αυτό το τρόπο προσπαθούν να τους εμποδίσουν να περάσουν σε ελληνικά ύδατα και τελικά να αποβιβαστούν σε κάποιο νησί.

Στο ρεπορτάζ η δημοσιογράφος περιγράφει οτι οι ένοπλοι άνδρες του λιμενικού έκλεισαν τη μηχανή του σκάφους των μεταναστών και τους άφησαν να πλέουν στη θάλασσα. Στο βίντεο του CBS ακούγονται οι κραυγές. Στη συνέχεια η αμερικανίδα δημοσιογράφος περιγράφει οτι τελικά τους μετανάστες τους έσωσαν ανδρες απο την τουρκική ακτοφυλακή.  Επιπλέον μεταδίδει η αμερικανίδα δημοσιογράφος, η τουρκική ακτοφυλακή αναλαμβάνει να ρυμουλκήσει τα ακυβέρνητα σκάφη των μεταναστών στις τουρκικές ακτές.

Τέλος η δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ ανέφερε ότι επικοινώνησε με την Ελληνική Ακτοφυλακή η οποία «δεν επιβεβαίωσε,ούτε διέψευσε το γεγονός».

Αξίζει να σημειώσουμε οτι ίσως κάποιος θα έπρεπε να της δείξει τους αριθμούς των μεταναστών που έχει υποδεχτεί η Ελλάδα ή να την καλέσει για ρεπορτάζ στην Μυτιλήνη, τη Κω και τη Σάμο.
Είναι τουλάχιστον άδικο να κατηγορείται η Ελλάδα για “απροθυμία” υποδοχής μεταναστών.


Δείτε το βίντεο