Γυναίκα πρώην στρατιώτης επιτέθηκε στην κουνιάδα της σε κηδεία – Τι συνέβη

Μια πρώην στρατιώτης όρμησε στην κουνιάδα της κατά τη διάρκεια κηδείας στενού συγγενή. Η 25χρονη πρώην στρατιώτης Leigh Gilpin ένιωσε άβολα στην τελετή διότι κάποιοι συγγενείς από την πλευρά του συζύγου της την έκαναν να αισθάνεται…παρείσακτη.



Η σταγόνα ξεχείλισε και τα πράγματα ξέφυγαν όταν το επίμονο βλέμμα της κουνιάδας της έπεσε πάνω της…Η 25χρονη την κουτούλησε στο κεφάλι με δύναμη, μπροστά στους σοκαρισμένους τεθλιμμένους συγγενείς γράφει η dailymail.co.uk. Πρωτού καλά καλά προλάβουν να συνειδητοποιήσουν την επίθεση οι παρευρισκόμενοι η Gilpin έδωσε και δύο μπουνιές στο θύμα.

Στο δικαστήριο που έγινε το θύμα υποστήριξε ότι υπήρχε διαφωνία μεταξύ τους και ότι της εξήγησε με όμορφο τρόπο ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να λύσουν τις διαφορές τους. Η Gilpin τότε θύμωσε ακόμα περισσότερο και επιτέθηκε στο θύμα.

Το περιστατικό έγινε στο Δυτικό Γιορκσάιρ. Να σημειώσουμε ότι η 25χρονη είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ. Μετά το περιστατικό οδηγήθηκε σε ειδικό τμήμα παρακολούθησης ψυχολογικών και ψυχιατρικών παθήσεων.