OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home Uncategorized

Εκρηκτική και σήμερα η ατμόσφαιρα στη δίκη του Άκη

18/11/2014 - 13:57
Share on FacebookShare on Twitter

Με φόντο τις αντεγκλήσεις Άκη Τσοχατζόπουλου και Ν. Ζήγρα υπέβαλε αίτημα αποφυλάκισης η κόρη του πρώην υπουργού, στη δευτεροβάθμια δίκη για τις παράνομες αμοιβές από εξοπλιστικά

Εκρηκτική ήταν και σήμερα η ατμόσφαιρα στη δευτεροβάθμια δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου και των συγκατηγορουμένων του στην υπόθεση των παράνομων αμοιβών από εξοπλιστικά προγράμματα. Για μια ακόμη φορά, η σύγκρουση ανάμεσα στον βασικό κατηγορούμενο, πρώην υπουργό και τον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη και εξάδελφό του, Νίκο Ζήγρα, ήταν αυτή που επικράτησε στη διαδικασία ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Αφορμή για την αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο κατηγορούμενους αυτή την φορά ήταν η αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής που υπέβαλε η κατηγορουμένη, κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή Τσοχατζοπούλου επικαλούμενη λόγους υγείας του μικρότερου από τα τρία ανήλικα παιδιά της. Την ώρα που η Αρετή Τσοχατζόπουλου- καταδικασμένη πρωτόδικα σε 12ετή κάθειρξη-κλήθηκε από το δικαστήριο να τοποθετηθεί επί του νέου αιτήματος αποφυλάκισης της, ο Νίκος Ζήγρας τη διέκοψε και απευθυνόμενος προς τον Τσοχατζόπουλο του είπε: «Σήκω και μίλα για να σώσεις τη κόρη σου. Πέστα να σώσεις το παιδί σου… Δεν λυπάσαι;».

Αμέσως ο πρώην υπουργός φώναξε στον εξάδελφο του να σταματήσει: «Σταμάτα επιτέλους! ‘Εχεις τρελαθεί τελείως» του είπε, για να λάβει από τον Ζήγρα αμέσως την απάντηση: «Είσαι εγκληματίας». («Ζήγρας σε Άκη: Βγάλε τα φουστάνια και ομολόγησε!» Διαβάστε περισσότερα για την απίστευτη στιχομυθία εδώ…)

Η Αρετή Τσοχατζοπούλου, δια του συνηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ζητά από το δικαστήριο να αναστείλει την εκτέλεση της ποινής της, προκειμένου η κατηγορουμένη να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας του 7χρονου παιδιού της, το οποίο πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. Αντίστοιχο αίτημα πρόκειται να υποβάλει στο δικαστήριο και ο συνήγορος της συζύγου του πρώην υπουργού, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Νωρίτερα, το δικαστήριο απέρριψε την ένσταση που είχε υποβάλει η υπεράσπιση του Άκη Τσοχατζόπουλου περί παύσης της δίωξης στο πρόσωπο του πρώην υπουργού, λόγω παραγραφής του αδικήματος της δωροδοκίας.

Το δικαστήριο διέκοψε τη διαδικασία του, έπειτα από κώλυμα που δήλωσε μία εκ των δικαστών, επικαλούμενη προσωπική σχέση με έναν από τους συνηγόρους. Εφόσον κριθεί βάσιμος ο λόγος του κωλύματος, το μέλος της Έδρας θα αντικατασταθεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

(φωτογραφία αρχείου)

Tags: ΑΚΗΣΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣΑΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΔΙΚΗΦΥΛΑΚΗ

Related Posts

Κιμ Γιονγκ Ουν
Uncategorized

Κιμ Γιονγκ Ουν: Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 70 ετών ο Ρώσος πρεσβευτής Αλεξάντρ Ματσεγκόρα

09/12/2025 - 08:18
Καιρός
Uncategorized

Καιρός: βροχές και χαλάζι προβλέπει η ΕΜΥ

17/04/2019 - 19:10
Uncategorized

Συναγερμός στην Ακρόπολη με δύο τραυματίες από κεραυνό

17/04/2019 - 17:17

Διαβάστε Επίσης

Σαράτοφ: Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι επίθεση ουκρανικών drones προκάλεσε τον θάνατο δύο ανθρώπων

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έπλεξε το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία

SPIKE NLOS: Επιχειρησιακοί από το καλοκαίρι σε Αιγαίο και Έβρο οι ισραηλινοί πύραυλοι

Ιράν: Κατάσχεση πετρελαιοφόρου δεξαμενοπλοίου στον κόλπο του Ομάν

Ο Τραμπ στέλνει τον Γουίτκοφ στη Γερμανία για συζητήσεις με τον Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες

Καιρός σήμερα: Σχεδόν αίθριος – Πού προβλέπονται τοπικές βροχές

Σαν σήμερα: Το 1803 γίνεται το ολοκαύτωμα των Σουλιωτών στο Κούγκι

Ουκρανία: Ευρωπαίοι και Ουκρανοί ζητούν εγγυήσεις ασφαλείας από τις ΗΠΑ πριν από οποιαδήποτε συζήτηση για το εδαφικό

Top News

Πλημμελείς οι έλεγχοι των δοτών γενετικού υλικού πανευρωπαϊκά - Η Ελλάδα εξακολουθεί να παίρνει σπέρμα από τη Δανία

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Για ένα ποτήρι κρασί, δε θα οδηγήσω το μηχανάκι μου για τις επόμενες 30 ημέρες»

Ο Γιώργος Τσαλίκης διέκοψε συναυλία του γιατί νόμιζε ότι τον σημαδεύουν με όπλο: «Λέω "μ@λ@@α έτσι θα πεθάνω"»

Νέο πλαίσιο στήριξης για οφειλέτες και επιχειρήσεις - Απαλλαγή από ποινικές διώξεις και voucher στήριξης για επιχειρήσεις

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert