Διακλαδική παιδιατρική κλινική και κάρτα ασθενούς στα στρατιωτικά νοσοκομεία

Διακλαδική παιδιατρική κλινική φέρνει το 2017 για τους στρατιωτικούς σε Αττική και Θεσσαλονίκη, υποστηρίζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. 

Σε δηλώσεις του στο Onalert.gr ο κ. Καμμένος αποκαλύπτει ότι εχει ήδη δρομολογηθεί η δημιουργία παιδιατρικής κλινικής, ενώ εργάζονται και προς την κατεύθυνση της ηλεκτρονικής κάρτας ασθενούς.

Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια προς όφελος των στελεχών. Να βελτιώσουμε το θέμα της υγείας. Δηλαδή και η μονάδα τεχνητής γονιμοποίησης θα γίνει διακλαδική. Και το κέντρο αποκατάστασης ατυχημάτων.

Και, σας το ανακοινώνω αυτό επίσημα, έχουμε ξεκινήσει την προσπάθεια δημιουργίας διακλαδικής παιδιατρικής κλινικής στην Αττική αλλά και στη Θεσσαλονίκη.
Αυτό γίνεται σε συνεργασία με ανθρώπους που χειρίστηκαν μέσω του ιδρύματος Νιάρχου τον εκσυγχρονισμό του νοσοκομείο “Παίδων”, ομογενείς μας και είναι προοπτικές για τον επόμενο χρόνο.

Σε ένα απο τα νοσοκομεία θα λειτουργήσει πιλοτικό πρόγραμμα, το οποίο με τη χρήση της κάρτας; του ασθενούς σε ηλεκτρονική μορφή που θα περιλαμβάνει από τα φάρμακα και τις εξετάσεις, θα γίνει εξοικονόμηση και θα αποφύγουμε διπλές και τριπλές εξετάσεις.
Το πρόγραμμα θα επεκταθεί σε όλα τα νοσοκομεία.