Απάντηση Καμμένου στη ΝΔ: Συνεχίζει την στήριξη fake news – ΝΔ: Μη στείλεις να μας συλλάβουν…

Πρώτη Δημοσίευση: 2017-11-11 18:34:01
Τελευταία Ενημέρωση: 2017-11-11 21:04:01


Ο πόλεμος των… ανακοινώσεων συνεχίζεται μεταξύ Καμμένου – Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα το ΥΠΕΘΑ στην τελευταία του ανακοίνωση απάντησε στην Ν.Δ: «Μετά τον εξευτελισμό των ανακοινώσεων για μήνυση που δεν υποβλήθηκε ποτέ, η Νέα Δημοκρατία των εξωγήινων του Υμηττού συνεχίζει τη στήριξη των fake news. Λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον παραλογισμό του…παραδείσου.»
Η τελευταία απάντηση ειναι απάντηση του ΥΠΕΘΑ σε νωρίτερη ανακοίνωση απο την Ν.Δ

Η… ανακοίνωση της ΝΔ: Σε πανικό ο Καμμένος – Μη μας στείλει την αστυνομία

Η Νέα Δημοκρατία σε νωρίτερη απάντηση χαρακτηρίζει τον Πάνο Καμμένο… πανικόβλητο.

«Και μόνον το ύφος της ανακοίνωσης προδίδει τον πανικό του κ. Καμμένου. Θυμίζουμε στο συστηματικό ψεύτη υπουργό Άμυνας, ότι η Νέα Δημοκρατία ψήφισε να υπάρξει μια απευθείας διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία χωρίς μεσάζοντες, όπως επιτάσσει ο νόμος.

Κατά τα λοιπά, ελπίζουμε να μην στείλει ο κ. Καμμένος την Αστυνομία να συλλάβει και την Αξιωματική Αντιπολίτευση».  Νωρίτερα το ΥΠΕΘΑ δήλωσε ότι «ο κ. Παπαδόπουλος δεν έχει οριστεί εκπρόσωπος από την Ελλάδα» ειναι η απάντηση του ΥΠΕΘΑ στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα το ΥΠΕΘΑ δηλώνει τα εξής: »Από τα μαλλιά της προσπαθεί να πιαστεί η Νέα Δημοκρατία μετατρέποντας το κόμμα σε γραφείο Τύπου συγκεκριμένου συγκροτήματος για μία σύμβαση που ψήφισε η ίδια, μέχρι τώρα δεν έχει εκτελεστεί και είναι απόλυτα νόμιμη και συμφέρουσα για τον ελληνικό λαό.

Ο κ. Παπαδόπουλος δεν έχει οριστεί εκπρόσωπος από την Ελλάδα. Όποιος ενδιαφέρεται, να ρωτήσει εκείνον που τον όρισε.

Η κ. Σπυράκη καθοδηγείται από τις αναμνήσεις της στο πλευρό του κ. Τσοχατζόπουλου».