Αποφυλακίστηκε ο Γιώργος Ρουπακιάς ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα

– Στις 9 το πρωί μια κλούβα των φυλακών Κορυδαλλού μετέφερε τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα στο σπίτι του
– Αποφασίστηκε η αποφυλάκιση του με αυστηρούς περιοριστικούς όρους
– Θα είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη

Την πόρτα των φυλακών πέρασε στις 9 το πρωί ο Γιώργος Ρουπακιάς, καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, μετά από παραμονή 30 μηνών αρχικά στο σωφρονιστικό κατάστημα του Μαλανδρίνου και από τον Απρίλιο του 2015 στις φυλακές Κορυδαλλού! Σήμερα για τον κατηγορούμενο λήγει το ανώτατο επιτρεπτό όριο της προσωρινής του κράτησης.

Μια κλούβα των φυλακών Κορυδαλλού μετέφερε τον Γιώργο Ρουπακιά στο σπίτι του όπου θα τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό. Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει την αγανάκτηση της οικογένειας του Παύλου Φύσσα και όχι μόνο!

Επισημαίνεται πως με το υπ΄αριθμόν 260/2016 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας αποφασίστηκε η αποφυλάκιση του με αυστηρούς (όπως άλλωστε ήταν και αναμενόμενο ) περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, στον κατηγορούμενο με το βούλευμα αποφυλάκισης επιβάλλονται οι περιοριστικοί όροι του κατ’ οίκον περιορισμού υπό 24ώρη αστυνομική φύλαξη με δυνατότητα μετάβασης με αστυνομική συνοδεία μόνο, κατά τις ημέρες της δίκης, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Newsit.gr