Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας καλεί σε συνάντηση

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  καλεί σε συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων “σχετικά με την κρατούσα κατάσταση και να σας ενημερώσει για τη δράση, τους στόχους και το όραμά του για το μέλλον της Πατρίδας μας”,όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
 
           
Η συνάντηση θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 18:30,  στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (οδός Περικλέους 55,  Χολαργός). Ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος του κόμματος Χρήστος Χρηστίδης.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΕΕ:
 
            “Η Ελλάδα μας βρίσκεται στη δυσκολότερη καμπή της νεότερης ιστορίας της, που για τη σωστή διαχείρισή της και την ανατροπή της αρνητικής κατάστασης χρειάζονται νέες, υγιείς και άφθαρτες δυνάμεις.  
Η Πατρίδα μας χρειάζεται στο τιμόνι της έντιμους, ηθικούς, ικανούς, δυναμικούς, τολμηρούς και αποφασισμένους ανθρώπους, που ξέρουν να διοικούνται και φυσικά το σπουδαιότερο να διοικούν.  Έχει ανάγκη από ικανά στελέχη που θα πάρουν δύσκολες αποφάσεις, θα ανατρέψουν την αντιαναπτυξιακή λειτουργία του δημοσίου τομέα, θα δώσουν ώθηση στην ιδιωτική πρωτοβουλία και θα βάλουν σε τάξη τα ταμεία του Κράτους. 
Πρέπει να σταματήσουμε το ασύστολο φαγοπότι που ακόμη και σήμερα συνεχίζεται εις βάρος του Έλληνα φορολογουμένου.  Έχουμε υποχρέωση να αγωνιστούμε μαζί για να βάλουμε στη σωστή δομή και αποτελεσματική λειτουργία όλους τους φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.  Να αναδείξουμε επιτέλους, με τη σωστή οργάνωση και κατεύθυνση, τις δυνατότητες της Ελληνικής φυλής που είναι τεράστιες. Να αναδείξουμε το ρόλο και την αξία των Ενόπλων μας Δυνάμεων, ως παραγόντων εγγυήσεως ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για αναπτυξιακή πολιτική. Ουδείς επενδύει σε κράτος επισφαλές.
 
            Ελάτε να ανταλλάξουμε απόψεις σε αυτά και σε άλλα θέματα, που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και που αν δεν δράσουμε, θα συνεχίζεται η υπονόμευση του μέλλοντος των παιδιών μας”.