Ο Συναδινός μας εξηγεί γιατί «κατέθεσε τα γαλόνια του στη Χρυσή Αυγή»

Τα γαλόνια του στην Χρυσή Αυγή δήλωσε ότι καταθέτει ο απόστρατος αντιστράτηγος και πρώην Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού Ελευθέριος Συναδινός.

“Βούτυρο στο ψωμί” της ΧΑ οι υποψηφιότητες Συναδινού και Επιτήδειου “προμοτάρονται” με κάθε τρόπο και μέσο.

Ο  Συναδινός αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να αποδεχτεί την πρόταση συμμετοχής στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Περιέκλεισε τους λόγους στην φράση του Άγγλου Τόμας Πέιν, «είναι καθήκον ενός πατριώτη να προστατέψει τη χώρα του από μια τέτοια κυβέρνηση» και προέβλεψε υψηλή «διείσδυση» της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβουλίου και την επακόλουθη «επέλαση» στο Ελληνικό Κοινοβουλίου.

Ενοχλήθηκε ο στρατηγός από τον τίτλο του Onalert που έλεγε ότι έβαλε  γαλόνια του στην ΧΑ και αναφερόμενος σε «ιστοσελίδα μεγάλης επισκεψιμότητας» μας εξήγησε γιατί τα κατέθεσε.

Όπως γράφει σε ανακοίνωσή της η ΧΑ  “ο Στρατηγός μετά παρρησίας τόνισε ότι «καταθέτει τα γαλόνια του σε αυτούς που τιμούν τα ιδανικά της Πατρίδας σε αυτούς που δεν θα τα λερώσουν με λαμογιές, κλεψιές και απατεωνιές». Ότι έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής για την ΧΑ δεν φαίνεται ότι απασχόλησε τον απόστρατο στρατηγό.

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο υποψήφιος της ΧΑ που τις κατέθεσε τα γαλόνια του.