Κι όμως κάποιοι στη ΝΔ δεν θέλουν τον στρατηγό Γράψα υποψήφιο στο Επικρατείας!

Όσοι θεωρούσαμε δεδομένη την θέληση της ΝΔ να εντάξει τον Επίτιμο Α/ΓΕΕΘΑ Δημήτρη Γράψα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και διατηρούσαμε μια μικρή επιφύλαξη για την τελική απόφαση του στρατηγού , αιφνιδιαστήκαμε από τις πληροφορίες που θέλουν τμήμα της ΝΔ να …αντιδρά στην επιλογή Γράψα!

Λίγες ώρες πριν τη λήξη της προθεσμίας για την κατάθεση των ψηφοδελτίων των κομμάτων ,στη ΝΔ υπάρχουν αντιδράσεις για το όνομα του Δημήτρη Γράψα. Η δικαιολογία που χρησιμοποιούν όσοι αντιδρούν είναι η “στήριξη που παρείχε ο Γράψας στους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου”!

Δεν γνωρίζουμε από που έχει προκύψει η …στήριξη Γράψα στον Καμμένο και στους ΑΝΕΛ. Γιατί δεν υπάρχει καμία δημόσια τοποθέτηση του Επίτιμου Α/ΓΕΕΘΑ υπέρ του κόμματος Καμμένου. Υπήρξε μια πολύ μεγάλη παρεξήγηση ,όταν στο συνέδριο των ΑΝΕΛ ,στέλεχος του κόμματος είχε διαβάσει “μήνυμα” του Επίτιμου Α/ΓΕΕΘΑ, το οποίο ο κ.Γράψας    διέψευσε κατηγορηματικά   μέσω του Onalert.gr .

Προφανώς κάποιοι δεν θέλουν τον Γράψα για να μην “πιάσει” μια εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Θέση που πιθανότατα προορίζουν για κάποιον αλλο που το κομματικό συστημα επιθυμεί. Το…σύστημα είνα ανίκητο που λένε.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αλλά και ο ίδιος ο στρατηγός αν ενημερωθεί για τις “αντιδράσεις”.