Ενοχλούν οι «κορώνες» κάποιων «θεσμικών απόστρατων» για το ΣτΕ

Αυτό που προέχει για τους στρατιωτικούς αυτή τη στιγμή είναι η ενότητα. Η προσπάθεια να παρουσιαστούν πάλι ως “ευνοημένοι” αυτοί που υπέστησαν τις μεγαλύτερες περικοπές απ΄ όλους βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ενότητα όμως με το να προσπαθούν κάποιοι να παρουσιαστούν ως οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της εξέλιξης με την απόφαση του ΣτΕ δεν μπορεί να υπάρξει. Μαθαίνουμε ότι αρκετοί “θεσμικοί” απόστρατοι με τον πρόεδρο της ΕΑΑΝ Σπύρο Περβαινά υποστηρίζουν ότι “αν δεν ήταν αυτοί” τίποτα δεν θα είχε γίνει.

Προσπαθήσαμε με επιμονή να θυμηθούμε που ακριβώς ήταν οι θεσμικοί αλλά εκτός από το ραντεβού με τον Αντώνη Σαμαρά δεν μπορέσαμε να επαναφέρουμε στη μνήμη μας κάτι που να είχε σχέση αποκλειστικά με τις ενέργειες των “θεσμικών”. Γιατί για τις συγκεντρώσεις θυμόμαστε ότι ξεκίνησαν από τους “μη θεσμικούς” και ακολούθησαν οι “θεσμικοί” μετά από τις αφόρητες πιέσεις των μελών τους που απειλούσαν ακόμη και με …καταλήψεις στρατοπέδων.

Και επίσης αν θυμόμαστε καλά στο ΣτΕ οι θεσμικοί με μεγάλη καθυστέρηση αποφάσισαν να ακολουθήσουν τις Ενώσεις Στρατιωτικών και μάλλον απρόθυμα. Τόσο απρόθυμα που στο παρά ένα κατόρθωσαν να καταθέσουν τα σχετικά έγγραφα.

Ας αφήσουμε λοιπόν όλοι τις “κορώνες” γιατί τα δύσκολα για τους στρατιωτικούς δεν τελείωσαν. Αντιθέτως.