Ανοιχτή πρόσκληση ΑΝΕΑΕΔ για συζήτηση

Η ΑΝΕΑΕΔ καλεί μέλη της αλλά και όποιον απόστρατο επιθυμεί σε ανοιχτή συζήτηση . Το θέμα; Εκτός φυσικά από τα μεγάλα προβλήματα των αποστράτων να ακουστούν η κριτική για τις μέχρι τώρα κινήσεις και χειρισμούς από την ΑΝΕΑΔ ,αλλά και προτάσεις για όσα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν στο άμεσο μέλλον.

Η πρόσκληση της ΑΝΕΑΕΔ:

Αγαπητό Μέλος της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.), αγαπητέ συνάδελφε, διανύουμε ήδη τον 4ο χρόνο λειτουργίας μας και θεωρούμε ότι έχουμε ξεκινήσει να εγκαταλείπουμε την βρεφική ηλικία.
Μέσα σε όλη αυτή την λαίλαπα που αντιμετωπίζει όλος ο Ελληνικός λαός, έτσι και μεις προσπαθούμε να σταθούμε όρθιοι και να βρούμε τους καλύτερους τρόπους, να εφοδιαστούμε με τον αποτελεσματικότερο οπλισμό, ώστε να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν.

Εάν αγαπητό μέλος της ΑΝΕΑΕΔ πιστεύεις ότι λίγο ή πολύ η Ένωση σου

 Αγωνίστηκε ενωτικά για την ανάδειξη κάποιων εκ των βασικών προβλημάτων σου
 Αποτέλεσε τον σπόρο για να φυτρώσει η ανεξάρτητη και ελεύθερη φωνή στον χώρο των αποστράτων στελεχών των ΕΔ
 Λειτούργησε προς κάθε κατεύθυνση με επιτυχία και πάντα σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης παρά, τις οποιεσδήποτε επιδιώξεις και μεθοδεύσεις.
 Έδρασε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αλλά και ανυποχώρητη αποφασιστικότητα απέναντι σε κάθε σφετεριστή, κάθε φορά που παραβιάζονταν τα συνταγματικά και έννομα συμφέροντα της.
 Αξίζει να συνεχίσει να υπάρχει, να οραματίζεται και να δημιουργεί.

Εάν εσύ αγαπητέ συνάδελφε που είτε παρακολουθείς από μακριά ή δεν έχεις ποτέ ακούσει για την ΑΝΕΑΕΔ ή σου έχουν μεταφέρει την χειρότερη εικόνα ή ακόμα σε έχουμε πικράνει αλλά συνεχίζεις να πιστεύεις σε μία Ένωση Αποστράτων πραγματικά

 Ανεξάρτητη
 Ενωτική
 Μαχητική
 Συλλογικά διεκδικητική και δημιουργική
 Δημοκρατική
 Μακριά από όποιες εξαρτήσεις και επιρροές

Τότε δεν έχεις παρά να έρθεις την

(πλησίον Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά)
και να συζητήσεις μαζί μας

• Τις ανησυχίες σου και τους δικούς σου προβληματισμούς
• Τα λάθη που έγιναν και πρέπει να διορθωθούν
• Τον τρόπο που πρέπει να πορευτούμε από δω και πέρα
• Τον τρόπο που μπορείς να συνδράμεις και συ με την ενεργό συμμετοχή σου στο έργο του ΔΣ και της Ένωσης συνολικά

Σε περιμένουμε εκεί σε ένα περιβάλλον ευθύνης και πολιτισμού πιστεύοντας ότι με την δική σου βοήθεια θα μαζευτούμε πάρα πολλοί και το ρυάκι που ήδη κυλάει, θα αρχίζει να μετασχηματίζεται σε ποτάμι ώστε να μην μπορεί κανείς να του ανακόψει την πορεία.