Ποιοι απόστρατοι είπαν όχι σε πρόσκληση της ΝΔ για ενημέρωση

«Όχι» είπε η ΑΝΕΑΕΔ στην πρόσκληση της ΝΔ ,για να ενημερωθεί από τον κ.Πάνο Παναγιωτόπουλο για τις θέσεις του κόμματος.Η άρνηση έχει την επιχειρηματολογία της η οποία νομίζουμε ότι αξίζει να διαβαστεί.Συμφωνα λοιπόν με την ΑΝΕΑΕΔ:

«Μετά από τηλεφωνική  πρόσκληση την Τρίτη 3/4, από τον Τομέα Άμυνας της ΝΔ όπως παραστούμε την Πέμπτη 5/4 στην ενημέρωση των Ενώσεων Αποστράτων από τον κ. Π. Παναγιωτόπουλο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:

Η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. αποτελεί ανεξάρτητο διεκδικητικό φορέα των Αποστράτων των ΕΔ. Στα πλαίσια αυτά επιδιώκει και προσπαθεί να ενημερώνει όλα τα πολιτικά κόμματα για τα προβλήματα που απασχολούν τα στελέχη των ΕΔ μεταξύ των οποίων φυσικά και την ΝΔ.

Το τελευταίο εξάμηνο έχουν αποσταλεί και στην ΝΔ μεταξύ πολλών άλλων και οι σχετικές επιστολές μία των οποίων (σχετ. γ), ζητούσε συνάντηση και με την ΝΔ, ώστε να σας εκθέσουμε τα βασικά προβλήματα που ταλανίζουν τα ε.α. στελέχη των Ε.Δ, καθώς και συγκεκριμένες προτάσεις – λύσεις επ’ αυτών, εγκαινιάζοντας με αυτό τον τρόπο μια νέα εποχή στις σχέσεις πολιτικών κομμάτων – στρατιωτικών ε.α., επιστολή την οποία, όπως και τις προηγούμενες αγνοήσατε παντελώς.

Το να προσκληθούμε να μετάσχουμε σε μία κομματική συγκέντρωση και μάλιστα λίγο πριν την προκήρυξη των εκλογών, δεν έχει να προσφέρει τίποτα στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων στα τεράστια προβλήματα που ταλανίζουν τα στελέχη των ΕΔ το τελευταίο διάστημα. Κατόπιν αυτού θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πρόσκληση και να σας ενημερώσουμε ότι δεν θα παραστούμε στην σημερινή εκδήλωση, ελπίζοντας ότι στο μέλλον θα υπάρξει πραγματικό ενδιαφέρον για να ακούσετε τις απόψεις μας και τις προτάσεις μας».