Χάος από χτύπημα στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Γάζας!

Ένας ισραηλινός πύραυλος έπεσε στον περίβολο του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Γάζας, στο Σίφα. Οι Ισραηλινοί αρνούνται την εμπλοκή του, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της ΙDF στην Haaretz, μάλλον μιλιταριστές της Χαμάς ευθύνονται για την επίθεση. Διαβάστε περισσότερα στο Newsit.gr

Ταυτόχρονα επλήγη ένας προσφυγικός καταυλισμός στην περιοχή Al-Shati.
Στο σημείο είχαν βρει καταφύγιο χιλιάδες πρόσφυγες.

Ισραηλινές βόμβες έπεσαν σε πάρκο που μικρά παιδιά έκαναν κούνια και σκότωσαν – Συγκλονιστικές φωτογραφίες – Ισραήλ: «Δεν το κάναμε εμείς». Χάος στην περιοχή. Δείτε όλες τις συγκλονιστικές φωτογραφίες στο Newsit.gr  (ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ )

O γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Μπαν Γκι Μουν δήλωσε σήμερα ότι το εμπόδιο για τον τερματισμό των εχθροπραξιών μεταξύ του Ισραήλ και των μαχητών της Χαμάς και των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας είναι η «πολιτική βούληση».

«Είναι ζήτημα πολιτικής βούλησης. Πρέπει να επιδείξουν τον ανθρωπισμό τους ως ηγέτες, τόσο οι Ισραηλινοί όσο και οι Παλαιστίνιοι» είπε ο Μπαν σε δημοσιογράφους.

Γιατί αυτοί οι ηγέτες κάνουν (με τις πράξεις τους) τους πολίτες τους να σκοτώνονται από άλλους; «Δεν είναι υπεύθυνο», είναι «ηθικά λάθος»,υποστήριξε ο ίδιος.

Επιπλέον ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ κάλεσε εκ νέου το Ισραήλ και την οργάνωση Χαμάς να εφαρμόσουν μια «άμεση χωρίς όρους ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός» στη Λωρίδα της Γάζας.

«Στο όνομα του ανθρωπισμού, η βία πρέπει να τερματιστεί» τόνισε ο Μπαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ισραηλινές γυναίκες «βόμβες» ποζάρουν με τα εσώρουχα για να στηρίξουν τους στρατιώτες τους

Τι γίνεται στους γυναικείους θαλάμους του Ισραηλινού στρατού;Για δείτε στο βίντεο

50 ισραηλινοί έφεδροι λένε όχι στον πόλεμο και δεν πιάνουν όπλο!

«Μοναχικοί στρατιώτες»: Αμερικανοί μαχητές στο πλευρό του Ισραήλ

Η αλήθεια για τις σήραγγες της Γάζας – ΒΙΝΤΕΟ