Toυρκία: Αντιδρούν στο ντεκολτέ παρουσιάστριας στην τηλεόραση

 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Το ντεκολτέ της παρουσιάστριας σε τηλεοπτική εκπομπή έγινε το σημαντικότερο θέμα στην Τουρκία!. Η Γκιοζντέ Κάνσου προχθές είχε παρουσιάσει την πρώτη εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου ATV για την επιλογή ταλαντούχων τραγουδιστών με το όνομα “Veliaht”. Η ίδια είχε εντυπωσιάσει με το φόρεμα της κυρίως με το ντεκολτέ στο στήθος της.
Πολλά μέλη του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης είχαν αντıδράσει  στην εμφάνιση της. Όμως η αντίδραση του αντιπροέδρου του AKP Xουσεϊν Τσελίκ, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Ερντογάν,  δημιούργησε πρόβλημα στην καριέρα της Κάνσου.
Ο Τσελίκ δήλωσε πως « αυτού του είδους φορέματα είναι υπερβολικά. Η παρουσιάστρια της χθεσινής εκπομπής φόρεσε τέτοιο φόρεμα που δεν μπορεί να είναι αποδεκτό. Δεν επεμβαίνουμε στη ζωή κανενός αλλά είναι υπερβολικό. Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό πουθενά στον κόσμο. Ακόμη και στο Hollywood θα το αποκαλούσαν υπερβολικό».

Το ζήτημα είναι πως μετά από την αντίδραση αυτή στην Τουρκία ανκονώθηκε πως την επόμενη εβδομάδα την  εκοπμπή θα την παρουσιάσει κάποια άλλη τουρκάλα. Η Κάνσου  απομακρύνθηκε με συνοπτικές διαδικασίες! 
Το ντεκολτέ της  διάσημης ηθοποιού και παρουσιάστριας προκάλεσε την απόλυση της. . Πάντως η ίδια έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες τουρκικές σειρές και είναι από τις διασημότερες ηθοποιούς της Τουρκίας.
Σήμερα στην Τουρκία απελευθερώθηκε η χρήση της μαντίλας στον δημόσιο τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kόκκινο κραγιόν «γιοκ» στις Τουρκικές Αερογραμμές

Η μαντήλα «σκεπάζει» τη Τουρκία