Σενάριο δολοφονίας της κόρης Ερντογάν!

Επιμέλεια ΛΟΥΚΑΣ ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 

Ένα σενάριο ( ευτυχώς χωρίς …δράκο) δολοφονίας της κόρης του Ερντογάν από την »οργάνωση» του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν δημοσίευσαν οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες της Τουρκίας Star και Aksam.

Συγκεκριμένα, όπως γράφουν πρωτοσέλιδα, η »παράλληλη δομή»- όπως ονομάζει η κυβέρνηση τους ανθρώπους στο κράτος που πρόσκεινται στον Γκιουλέν- συνωμοτεί να δολοφονήσει την κόρη του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, κ. Σουμεγιέ Ερντογάν. 

Ο…»ψυχοπαθής δολοφόνος»

Σύμφωνα με τις εφημερίδες, ο γνωστός εικονικός χρήστης του Twitter, Fuat Avni (ο οποίος φέρεται να είναι ο δημοσιογράφος Εμρέ Ουσλού), σε συζήτηση στο Twitter με τον βουλευτή του CHP, κ. Ουμούτ Οράν, φερεται να αποκάλυψε πριν από 19 ημέρες το σχέδιο δολοφονίας της Σουμεγιέ. Όταν ο κ.Οράν άκουσε το σχέδιο φέρεται να είπε: «Πώς θα το κάνεις. Είναι πολύ καλά προστατευμένη». Σύμφωνα με τον κ. Ουσλού, ο ιμάμης Γκιουλέν φερεται να είπε στους βοηθούς του να «κανονίσουν» την Σουμεγιέ.  
Σύμφωνα με το σχέδιο ο δολοφόνος θα έρθει από τις …ΗΠΑ και θα είναι …«ψυχοπαθής». Ο κ. Ουσλού φαίνεται να λέει στον κ.Οράν ότι η δολοφονία της Σουμεγιέ θα δώσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης CHP την ευκαιρία να …συγκεντρωθεί στις εκλογές καθώς ο Ερντογάν θα είναι …απασχολημένος με την κόρη του. 

Όπως βλέπετε το …σενάριο τα έχει όλα: Και …ιμάμη Γκιουλέν και … τον μυστηριώδη χρήστη του Twitter, Fuat Avni και …»ψυχοπαθή δολοφόνο»  και …ΗΠΑ και …αξιωματική αντιπολίτευση! »Πακέτο»!

Μόνο …δράκο δεν έχει το σενάριο!!!


Ψάχνουν για τον Fuat Avni

Σύμφωνα τώρα με την εφημερίδα Taraf, κυβέρνηση και Προεδρικό Μέγαρο εργάζονται σκληρά προκειμένου να εντοπίσουν την ταυτότητα του εικονικού χρήστη του Twitter , Fuat Avni και για αυτό το λόγο, περνάνε από ενδελεχή έλεγχο Υπουργούς, μέλη της δημόσιας διοίκησης και συμβούλους. Να θυμίσουμε ότι ο μυστηριώδης χρήστης του Twitter, με το ψευδώνυμο Fuat Avni έχει τρελάνει τον Ερντογάν με τις αποκαλύψεις του που επιβεβαιώνονται – όλοι τον λένε το »βαθυ λαρύγγι».Τελευταία ανέβασε στο Τwitter ότι η 3ωρη απροειδοποίητη στάση του αεροσκάφους του κ. Ερντογάν στο Χιούστον ΗΠΑ ήταν για λόγους υγείας, καθώς ο κ Ερντογαν αισθάνθηκε πόνο στον αέρα και θεώρησε ότι παθαίνει έμφραγμα…Επίσης έγραψε ότι ο Τούρκος Πρόεδρος στο Μεξικό που ήταν φοβόταν δηλητηρίαση…

Θέλουν έκδοση του Γκιουλέν από ΗΠΑ

Στο μεταξύ η Σαμπάχ γράφει ότι σύντομα πρόκειται να εκδοθεί από την Αστυνομία »Ερυθρό Δελτίο» για την σύλληψη του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν. Αυτό προκύπτει από το ότι ο Τούρκος ΥΠΕΞ, κ. Τσαβούσογλου δήλωσε πως οι ΗΠΑ ζήτησαν από την Τουρκία να υποβάλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα. σχετικά με την έκδοση του Γκιουλέν