Ο αντιπρόεδρός του «καιει» τον Ερντογάν! «Μεγάλη περιουσία χωρίς αμαρτία δεν γίνεται»!

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος άθελά του (;) “καίει” τον Ερντογάν για το θέμα της διαφθοράς και αναγκάζει το πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού να λογοκρίνει δήλωσή του!

Τι είπε ο Μπουλέντ Αρίντς ; “Μεγάλη περιουσία χωρίς αμαρτία και πολλά λόγια δίχως ψέματα δεν γίνονται”. Τα είπε όλα. 

Το πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού λογόκρινε αυτές τις δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σχολιάζοντας αυτά που έγιναν μετά από την επιχείρηση κατά της διαφθοράς και των ρουσφετιών της σε εκπομπή του CNN Türk στην οποία μετείχε.

Ο Αρίντς μιλώντας σχετικά με το ηχητικό της συνομιλίας ι ανάμεσα στον πρωθυπουργό Ερντογάν και στον γιό του, περιέγραψε την ιστορία ενός σπιτιού που αγόρασε λέγοντας “μπήκαμε σε ένα σπίτι που ακόμη χτιζόταν. Αυτά που είχα δεν αρκούσαν για να πληρώσουμε ούτε τα μισά χρήματα και πήρα δάνειο πληρώνοντας 7 χιλιάδες λίρες τον μήνα δόση. Λένε πως μεγάλη περιουσία δίχως αμαρτίες δεν γίνεται. Και υπάρχει ακόμη μια κουβέντα που λέγεται πως “ο φτωχοί θα μπούνε στον παράδεισο χρόνια πριν από τους πλουσίους”. Δύσκολη δηλαδή η θέση των πλούσιων. Ιδιαίτερα αν δεν είναι τίμια χρήματα, τότε πολύ δύσκολη η κατάσταση”.

Εφ. Ραντικάλ -μετ.tourkikanea.gr