Αυτό είναι το δημοσίευμα που βλέπει πάλι «τρομοκράτες» στην Ελλάδα

 ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Αυτό είναι το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδα Zaman το οποίος διέψευσε κατηγορηματικά το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.
«Συνεχίζεται η ζωή στο Λαύριο το οποίο είχε ανακοινωθεί πως έκλεισε» είναι ο τίτλος της Zaman.

Η τουρκική εφημερίδα ενώ στο ρεπορτάζ της γράφει πως στο Λαύριο δεν υπάρχει κάποια παράνομη δράση , παραπλανεί με τον τίτλο της.

Το προκλητικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας γράφει πως:

«Στο κέντρο εκπαίδευσης τρομοκρατών του Λαυρίου συνεχίζεται η ζωή. To συγκεκριμένο κέντρο ήρθε στην επικαιρότητα με τον καμικάζι Ετζεβίτ Σανλί ο οποίος είχε εκπαιδευτεί εδώ, και είχε πραγματοποιήσει επίθεση στην πρεσβεία των ΗΠΑ. Εδώ εκπαιδεύονται αντάρτες οι οποίοι έχουν αποκαλυφθεί ο ταυτότητες τους. Σε κάθε όροφο των κτιρίων υπάρχουν διάφορες ταμπέλες των οργανώσεων. Λόγω της αποκάλυψης του Λαυρίου υπάρχουν πληροφορίες πως οι παράνομες οργανώσεις έχουν μεταφερθεί στο στρατόπεδο εκπαίδευσης στο Καραφάκι».

Ουσιαστικά η τούρκοι ρεπόρτερ που πήγαν στο Λαύριο δεν βρήκαν καμία «τρομοκρατική οργάνωση», ούτε κάποια παρανομία. Απλά επειδή δεν βρήκαν τίποτα άρχισαν να γράφουν για άλλα σημεία κέντρων εκπαίδευσης. Άλλη μια «λάσπη». Και σε όλο το ρεπορτάζ δεν γράφτηκε πως στο Λαύριο υπάρχει κέντρο φιλοξενίας μεταναστών.

«Η λάσπη» πρέπει να έχει και τα όρια της.
Καλό θα ήταν οι αρμόδιες ελληνικές αρχές να κινηθούν δικαστικά εναντίον της εφημερίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα διάψευση για «στρατόπεδα τρομοκρατών» στην Ελλάδα

Οι Τούρκοι συνεχίζουν να ψάχνουν στρατόπεδο εκπαίδευσης «τρομοκρατών» στην Ελλάδα

Το τουρκικό «αστείο» με το Λαύριο και την «τρομοκρατία» παρατράβηξε