«Αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις» στην Πόλη λόγω τουρκικών εκλογών!

Επιχείρηση κατά της οργάνωσης DHKP-C με τη συμμετοχή των δυνάμεων ταχείας επέμβασης και των ειδικών δυνάμεων και υποστήριξη ελικοπτέρου των Τουρκικών δυνάμεων Ασφάλειας ξεκίνησε σήμερα σε περιοχές της Κωνσταντινούπολης – Κιουτσούκτσεκμετζέ, Σουλτάνγκαζι, Μπασάκσεχιρ, Μπαγτσιλάρ, Μπαχσελίεβλέρ, Εσενγιούρτ, Ατασεχίρ, και Μπακίρκιοϊ.

Έχει γίνει γνωστό, στις επιχειρήσεις κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης όπως αναφέρεται στον τουρκικό τύπο, τέθηκαν υπό κράτηση πάνω από 10 άτομα. Μετά τη δημοσιοποίηση της έναρξης της επιχείρησης, μία ομάδα περίπου 100 κουκουλοφόρων, συγκεντρώθηκε στην περιοχή της συνοικίας Σουλτανγκαζί, και αφού επιτέθηκε με πέτρες στους αστυνομικούς, διέφυγε σε παρακείμενα στενά.

Οι ύποπτοι που έχουν τεθεί υπό κράτηση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκαν σε ιατρικό έλεγχο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τυπου, η επιχείρηση συνεχίζεται. Πιθανολογείται ότι μέχρι την ολοκλήρωσή της θα αυξηθεί ο συνολικός αριθμός των κρατήσεων.  
Να σημειωθεί οτι το 2012 στην γειτονιά αυτή είχε πραγματοποιηθεί επίθεση αυτοκτονίας βομβιστή κατά αστυνομικού τμήματος και τότε είχαν γίνει οι γνωστές προβοκάτσιες κατά της Ελλάδας με διαρροές ότι ο βομβιστής  Ιμπραχίμ Τσουχαντίρ, μέλος της οργάνωσης DHKP-C (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο) είχε τάχα εκπαιδευτεί πώς να φτιάχνει βόμβες στο …στρατόπεδο Λαυρίου… 

Ε, εκλογές έχουμε σε λίγες ημέρες στην Τουρκία, ίσως ξαναδούμε το …δράκο