Ο Οζέλ δέχθηκε δώρα λίγο μετά το θάνατο 25 στρατιωτών του!

 
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

«Πως είναι δυνατόν ο αρχηγός του στρατού που έχει χάσει 25 στρατιώτες στον τόπο όπου σκοτώθηκαν δέχεται δώρα από το νομάρχη της πόλης, και συμπεριφέρεται σα να μην συμβαίνει τίποτα». Αυτά είναι τα σχόλια που ακούστηκαν στα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα για την συμπεριφορά του αρχηγού των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Νετζντέτ Οζέλ.
Ο τούρκος αρχηγός το μεσημέρι της Παρασκευής είχε επισκεφθεί το Αφγιονκαράχισαρ για να διαπιστώσει το τι ακριβώς είχε συμβεί στο οπλοστάσιο του στρατοπέδου και να μάθει τους λόγους της έκρηξης που προκάλεσε το θάνατο 25 στρατιωτών το βράδυ της Τετάρτης.

Μόνο που μετά τους ελέγχους επισκέφθηκε το νομάρχη της πόλης του Αφγιονκαράχισαρ Ιρφάν Μπαλκαλίογλου. Ο νομάρχης άρχισε να δίνει στον Οζέλ , διάφορα δώρα. Όπως ένα σκάκι, ένα χαλί και μια αναμνηστική πλακέτα.
Η τουρκική εφημερίδα Milliyet «αντέδρασε με τίτλο, αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στο Αφγανιστάν» ενώ από την αξιωματική αντιπολίτευση δηλώνουν « τι ντροπή! Oταν οι οικογένειες των θυμάτων θρηνούν μπορούν και δέχονται δώρα;”
Πάντως ο Οζέλ στις φωτογραφίες δεν φαίνεται να δείχνει ως αρχηγός που έχει 25 άνδρες μόλις πριν από 48 ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πιθανότητα δολιοφθοράς στην έκρηξη του Αφγιονκαράχισαρ;