Τα ανθρωπόμορφα κτήνη αποκεφαλίζουν

Αποκεφαλίζουν, κυριολεκτικά, όποιον βρίσκουν μπροστά τους, πια, οι τζιχαντιστές. Αυτή τη φορά θύμα τους ήταν ένας ταλαίπωρος βιοπαλαιστής του δρόμου, ένας ταχυδακτυλουργός ο οποίος κέρδιζε λίγα κέρματα, καθημερινά, διασκεδάζοντας με τα τρυκ τα παιδιά, στην πάλαι ποτέ ειρηνική Συρία.

Ο φτωχός άνθρωπος συνέχισε να προσπαθεί να κερδίσει τον επιούσιο με την μόνη τέχνη που γνώριζε και τώρα, στην εμπόλεμη Συρία. Αυτό που δεν γνώριζε όμως ήταν πως θα έπρεπε να δώσει λόγο ακόμα και για τα απλά τρυκ που έκανε στα ανθρωπόμορφα κτήνη που νομίζουν πως ο, όποιος,  Αλλάχ τους ανέθεσε την αποστολή να «καθαρίσουν» τον κόσμο.

Έτσι ο άτυχος ταχυδακτυλουργός συνελήφθη από την «ισλαμική αστυνομία» που έχουν συστήσει οι τζιχαντιστές στα υπό τον έλεγχό τους εδάφη και βρέθηκε κατηγορούμενος για «μαγεία», γιατί «πρόσβαλε τον θεό προσφέροντας φαντασιώσεις» και φυσικά ο Αλλάχ, μη αντέχοντας την προσβολή, απευθύνθηκε απευθείας στους πιστούς του τζιχαντιστές, για να ξεπλύνουν την τιμή του. Και η τιμή του Αλλάχ, στα μάτια αυτών των επικίνδυνων ηλιθίων, ξεπλένετε μόνο με αίμα.

Εξάλλου όσοι παρακολουθούσαν τον ταχυδακτυλουργό έχαναν χρόνο, κατά το κατηγορητήριο, τον οποίο θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν καλύτερα προσευχόμενοι. Έτσι, παρά τις διαμαρτυρίες του, ο «μάγος» που χάριζε το χαμόγελο, με αντάλλαγμα λίγα κέρματα, δεν θα μπορέσει να το ξαναπροσφέρει.

Το κεφάλι του έπεσε κάτω από το σπαθί του δήμιου, στο όνομα μιας παράνοιας που δεν έχει ξαναζήσει ο κόσμος από την εποχή του Μεσαίωνα. Και όμως, ενώ ζούμε στον 21ο αιώνα, τα κτήνη αυτά του Ισλαμικού Κράτους, ζουν στη δική τους ψυχεδελική πραγματικότητα, θυσιάζοντας ανθρώπινες ζωές σε ένα θεό Μολώχ που τρέφεται αποκλειστικά με αίμα.

Και το ερώτημα είναι ως πότε οι ψυχασθενείς αυτοί θα μπορούν να σφάζουν ανενόχλητοι;

Πηγή: International Business Times
Απόδοση-επιμέλεια: On Alert