Su-57: Το επιβλητικό μαχητικό stealth σε ένα απίστευτο βίντεο εν ώρα δράσης – ΒΙΝΤΕΟ

Το ρωσικό υπερμαχητικό Su-57 σε ένα απίστευτο βίντεο με μαγευτικούς ελιγμούς που εντυπωσιάζουν.

Το καμάρι των Ρώσων, Su-57, πρόκειται για ένα βαρέως τύπου αεροσκάφος (με μέγιστο βάρος απογείωσης περίπου 35 τόνους), όπως τα Su-27 και Su-47. Σχεδιάστηκε ως απάντηση στα αμερικανικά F-22 και F-35. Διαθέτει stealth χαρακτηριστικά και το σχήμα του είναι αρκετά πεπλατυσμένο.

Το μαχητικό Su-57 είναι δικινητήριο και θα διαθέτει 5 ραντάρ, (μεταξύ αυτών και στα χείλη προσβολής των πτερύγων), σε διάφορες ζώνες συχνοτήτων. Έχει δυνατότητα υπερηχητικής πτήσης χωρίς μετάκαυση.

Aξίζει να σημειωθεί ότι όπως έγραψε το OnAlert.gr, η Άγκυρα αναμένεται να αγοράσει μαχητικά αεροσκάφη Su-57, εάν οι ΗΠΑ αποφασίσουν να αναστείλουν την παράδοση των F-35 εξαιτίας της αγοράς ρωσικών αντιπυραυλικών συστημάτων S-400, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Yeni Safak. Σύμφωνα μάλιστα με νεότερες δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου η Τουρκία στο ακραίο σενάριο μη παράδοσης των F-35 θα στραφεί αλλού για την αγορά μαχητικών ενώ προειδοποίησε ότι θα μπορούσε να εμποδίσει τις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν τη βάση του Ιντσιρλίκ.

Δείτε το επιβλητικό Su-57 εν ώρα δράσης:

Πηγή: Fighter Jets World