Στρατιώτες σκουπιδιών!

Στην Μεγαλη Βρετανία δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα σκουπίδια καθώς οι ιδιωτικές εταιρίες σκουπιδιών ειναι κάτι το απόλυτα φυσιολογικό. … και για μερικούς οχι ιδιαίτερα καλό.

Μια απο αυτές τις ιδιωτικές εταιρίες η Xfor, εχει αναλάβει 15 δήμους και διευθύνεται απο πρώην στρατιώτες.

Η εταιρία ειναι υπεύθυνη για την αυξηση των προστίμων για τα σκουπίδια κατα 90 φορές. Πέρσι στην Αγγλία εκδόθηκαν κάπου στις 60 000 πρόστιμα σε σύγκριση με τα 727 το 1997.

Η εταιρία των πρώην στρατιωτικών αναμένεται να εκδώσει 40 000 κυρώσεις φέτος και σύμφωνα με στοιχεία εχει ήδη κερδίσει περίπου 1,6 εκατομμύρια ευρω μόνο σε προμήθεια. Το πρόστιμο για ενα αποτσίγαρο μπορεί να φτάσει τα 100 ευρώ απο τα οποία η εταιρία παίρνει κάπου τα μισά.

Οι δήμοι επιμένουν οτι οι κατοικοι των περιοχών ειναι θετικοί καθώς δεν θέλουν να βλέπουν σκουπίδια στους δρόμους, όμως ακτιβιστές επισημαίνουν οτι οι μυστικές περιπολίες των πρώην στρατιωτών ειναι άδικες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώην στρατιώτες, κρύβονται πίσω απο θάμνους σε αναμονή για το επόμενο τους θύμα, που χωρίς να το ξέρει πράτει ενα τεράστιο σφάλμα πετώντας στο έδαφος μια τσίχλα, ενα αποτσίγαρο ή μια κλωστή!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ: Απίστευτος διαγωνισμός για τον πιο σκληρό αντρα στην Μεγάλη Βρετανια!