EΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ:Σε κατάσταση πολιορκίας η Γαλλία! 40 νεκροί και 100 όμηροι!

Σοκ σ΄ όλη την Ευρώπη προκαλεί η συντονισμένη επίθεση που βρίσκεται σ΄ εξέλιξη στο Παρίσι. Οι πληροφορίες από αμερικανικά και ευρωπαϊκά ΜΜΕ ανεβάζουν τον αριθμό των θυμάτων σε 40 και γίνεται λόγος για ομηρία τουλάχιστον 100 ανθρωπων!

Σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία, την οποία επικαλείται το Associated Press, οι όμηροι στην αίθουσα συναυλιών Bataclan στο Παρίσι ανέρχονται στους 100, ενώ 35 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις πολλαπλές επιθέσεις.

Ο πρόεδρος Ολάντ αποχώρησε από το Stade de France, όπου παρακολουθούσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα Γαλλίας – Γερμανίας και μετέβη στο υπουργείο Εσωτερικών, όπου ενημερώνεται για την κατάσταση. 

Οι αμερικανικές αρχές θεωρούν ότι οι πολλαπλές επιθέσεις στο Παρίσι συνιστούν συντονισμένες ενέργειες, αναφέρει ανώτερος αξιωματούχος των ΗΠΑ, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters. «Όλα αυτά παραπέμπουν ξεκάθαρα σε οργανωμένες επιθέσεις» διευκρινίζει η ίδια πηγή.

Στο βίντεο η στιγμή της μίας έκρηξης η οποία ακούγεται σαν να έγινε μέσα στο γήπεδο που διεξαγόταν ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας Γαλλίας-Γερμανίας.

  Watch the latest video at video.foxnews.com