Ρωσία: Στις φλόγες στρατιωτική βάση στη νοτιοδυτική περιοχή Ροστόφ [vids]

Βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν μια στρατιωτική βάση στην πόλη Νοβοκερκάσκ της περιοχής Ροστόφ στη νοτιοδυτική Ρωσία να καίγεται ολοσχερώς.

«Στο Νοβοκερκάσκ της Ρωσίας, ένα από τα κτίρια μιας στρατιωτικής μονάδας που ανήκε στην 150η μεραρχία κάηκε ολοσχερώς», γράφουν τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο της Ανατολικής Ευρώπης Nexta, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στους στρατώνες της 150ης Μεραρχίας Μηχανοκίνητων Τυφεκίων στο χωριό Περσιόφσκι.

Η φωτιά κατέστρεψε δύο ορόφους του στρατιωτικού κτιρίου, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή λεπτομέρειες για αίτια της πυρκαγιάς.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ρωσική στρατιωτική μονάδα στη Μόσχα. Η πυρκαγιά μαινόταν για περισσότερες από τέσσερις ώρες σε στρατιωτική εγκατάσταση στα ανατολικά της πρωτεύουσας.

Το νέο περιστατικό ήρθε ως συνέχεια μιας σειράς μυστηριωδών πυρκαγιών σε ολόκληρη τη Ρωσία, που γεννούν υποψίες για σαμποτάζ που σχετίζεται με τον πόλεμο στην Ουκρανία.