Πούτιν: Επίσκεψη στο επιτελείο των ρωσικών δυνάμεων που επιχειρούν στην Ουκρανία [pics,vid]

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επισκέφθηκε, χθες Παρασκευή, το κοινό επιτελείο όλων των στρατιωτικών κλάδων που συμμετέχουν στην «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» της Ρωσίας στην Ουκρανία, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Ο αρχηγός του κράτους εξέτασε το έργο του επιτελείου, ενημερώθηκε για την πρόοδο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, πραγματοποίησε διάσκεψη και χωριστές συναντήσεις με διοικητές», πρόσθεσε ο Πεσκόφ.

Κατά την επίσκεψή του στο κοινό επιτελείο της ρωσικής ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν άκουσε προτάσεις διοικητών στρατευμάτων σχετικά με πιθανές μελλοντικές ενέργειες σε βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη προοπτική.

«Αξιότιμοι σύντροφοι, θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας από κάθε τομέα των επιχειρήσεων», είπε ο Ρώσος πρόεδρος στους διοικητές του στο κοινό επιτελείο της ρωσικής ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.

Μαζί του στην επίσκεψη ήταν και ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού, ο αρχηγός των ρωσικών ΕΔ, Βαλέρι Γκερασίμοφ, αλλά και ο Σεργκέι Σουροβίκιν, διοικητής των ρωσικών μονάδων που επιχειρούν στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Με πληροφορίες από: TASS / Φωτογραφίες Reuters