Πόλεμος ΗΠΑ – Κίνας: Έτσι η Κίνα θα «εξαφανίσει» τις Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις – ΒΙΝΤΕΟ

Κατά την διάρκεια της μεγάλης αεροπορικής έκθεσης China AirShow 2018, η Κίνα έδωσε στην δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο δείχνουν στους Αμερικανούς πως, αλλά και με τι οπλικά συστήματα οι Ένοπλες Δυνάμεις της Κίνας θα καταστρέψουν την ναυτικές, αεροπορικές, αλλά και χερσαίες δυνάμεις των ΗΠΑ σε περίπτωση ενός συμβατικού πολέμου στα παράλια της Κίνας.

Το βίντεο διάρκειας 6 λεπτών δείχνει όλα τα διάφορα οπλικά συστήματα που θα χρησιμοποιήσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Κίνας για να καταστρέψουν τα αεροπλανοφόρα και όχι μόνο. Στο επίμαχο βίντεο πρωταγωνιστούν πύραυλοι μικρού και μεγάλου βεληνεκούς, αμυντικά συστήματα λέιζερ, αλλά και πλήθος σκαφών επιφανείας και αέρος, τα οποία συνεργάζονται για να διαλύσουν τις εχθρικές δυνάμεις.

Αεροπλανοφόρα, μαχητικά F-16, αντιτορπιλικά, αλλά και επίγειες προκεχωρημένες βάσεις καταστρέφονται από την ομοβροντία της κινεζικής ισχύος πυρός.

Το βίντεο προφανώς και δεν παρουσιάζει τις εχθρικές δυνάμεις ως Αμερικανικές, και βέβαια στόχος του είναι η διαφήμιση των νέων κινεζικών οπλικών συστημάτων, τα οποία θέλει να πουλήσει, αλλά σίγουρα στέλνει ένα σαφές μήνυμα στις ΗΠΑ.

Μόνο το γεγονός ότι οι αμυνόμενες δυνάμεις αποκαλούνται η «Κόκκινη Ομάδα» και οι επιτιθέμενες δυνάμεις η «Μπλε Ομάδα», φτάνει για να μας πείσει σε ποιον απευθύνεται πραγματικά το βίντεο.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:


  

Πηγή βίντεο Task & Purpose