ΠΑΡΙΣΙ: Μάχη με τζιχαντιστές στο Σεντ Ντενί! Ο τρόμος «εγκαταστάθηκε» στην Ευρώπη

Δεν έχει τέλος ο τρόμος και ο φόβος που έχουν κυριεύσει την Ευρώπη μετά την τρομοκρατική επίθεση της περασμένης Παρασκευής στο Παρίσι με τους 129 νεκρούς. Από το νωρίς το πρωί της Τετάρτης βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας στο προάστιο Saint Denis όπου βρίσκεται το Stade de France, ένα από τα σημεία που χτύπησαν οι τζιχαντιστές.
Η Γαλλία για άλλη μια μέρα ξύπνησε μέσα στον τρόμο, αφού στο Σεντ Ντενί υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών, την ώρα που έγινε γνωστό ότι δυο πτήσεις της Air France αναγκάστηκαν να κάνουν αναγκαστική προσγείωη μετά την απειλή για βόμβα.

Σύμφωνα με το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV, η επιχείρηση ξεκίνησε στις 4:30 τα ξημερώματα (ώρα Γαλλίας) και ήδη έχουν συλληφθεί τρία άτομα, ενώ υπάρχουν τραυματίες αστυνομικοί μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών

 Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ η επιχείρηση γίνεται για τη σύλληψη του ένατου δράστη, ενός ατόμου με ενεργή δράση στις τρομοκρατικές επιθέσεις της Παρασκευής που διαφεύγει όπως και ο 26χρονος Αμπντεσλάμ Σαλά, για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. 

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις στο newsit.gr