Ουκρανία: Συγκλονιστικό βίντεο από τη «χαοτική» υποχώρηση Ρώσων στη Χερσώνα – Η στιγμή που αναποδογυρίζει το ΤΟΜΠ

Η αντεπίθεση που έχει εξαπολύσει η Ουκρανία έχει δυσκολέψει τις ρωσικές δυνάμεις, οι οποίες χάνουν συνεχώς έδαφος και σημειώνουν αλλεπάλληλες αποτυχίες.

Ρώσοι στρατιώτες κατέγραψαν σε βίντεο άλλη μία χαρακτηριστική υποχώρηση, καθώς δέχονται επίθεση από τις ουκρανικές δυνάμεις. Ωστόσο, ακόμα και η υποχώρηση είναι «χαοτική» και έχει ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί από τους στρατιώτες.

Στο βίντεο που έχει έρθει στη δημοσιότητα, φαίνεται μια ρωσική μονάδα να δέχεται σφοδρή επίθεση και να προσπαθεί να διαφύγει γρήγορα από τη θέση της. Οι σκηνές που ακολουθούν είναι συγκλονιστικές, καθώς οι στρατιώτες βρίσκονται σε σύγχυση και ανεβαίνουν σε ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού BTR για να απομακρυνθούν γρήγορα.

Το τεθωρακισμένο ξεκινάει να απομακρύνεται, όμως στην πορεία φαίνεται πως ο οδηγός δεν έχει «επαφή» με το περιβάλλον γύρω του, αφού πάνω στο όχημα βρίσκονται τόσοι στρατιώτες που κυριολεκτικά δεν βλέπει μπροστά του.

Στο τέλος του βίντεο, το όχημα αναποδογυρίζει καταπλακώνοντας τους Ρώσους. Μάλιστα, ένας στρατιώτης ακούγεται να φωνάζει «Πού είναι το πόδι μου;», ζητώντας βοήθεια από τους συναδέλφους του να τον απεγκλωβίσουν, αφού καταπλακώθηκε από το τεθωρακισμένο όχημα.

Η Ουκρανία συνεχίζει τις επιχειρήσεις αντεπίθεσης στην περιοχή της Χερσώνας, παίρνοντας πίσω αρκετές περιοχές που μέχρι τώρα είχαν καταληφθεί από τις ρωσικές δυνάμεις εισβολής.

Δείτε το βίντεο: