Οι τζιχαντιστές απαντούν στην ταινία «Ελεύθερος Σκοπευτής» – ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν σχεδόν σίγουρο οτι οι τζιχαντιστές θα απαντούσαν στην ταινία του Χόλιγουντ «Ελευθερος Σκοπευτής» (American Sniper).
Σε μια προσπάθεια του να ανταποκριθεί στην δημοσιότητα της αμερικάνικης ταινίας «Ελεύθερος Σκοπευτής», το Ισλαμικό Κράτος εχει κυκλοφορήσει βίντεο ενός τζιχαντιστή ελεύθερου σκοπευτή.
Το βίντεο δειχνει μια σειρά απο θανατηφόρων δολοφονιών στην προσπάθεια του τζιχαντιστή σκοπευτή να ανταγωνιστεί την υποψήφια για Όσκαρ ταινία, η οποία αφηγείται την ιστορία του Chris Kyle, του πιο θανατηφόρου ελευθερου σκοπευτή της αμερικανικής στρατιωτικής ιστορίας.

Διαβάστε: Βρετανός, ο πιο επιτυχημένος ελεύθερος σκοπευτής στον κόσμο!

Όμως, παρά την υποτιθέμενη φαινομενική του φήμη και την επιτυχία του, η ταυτότητα του ελεύθερου σκοπευτή της ISIS δεν γινεται γνωστή αλλα ουτε και το ρεκόρ στόχων που εχει πετύχει.

Το βίντεο ξεκινάει, με μια περιγραφή του Ρώσικου όπλου ελεύθερου τύπου Dragonov που χρησιμοποιεί ο σκοπευτής στη συνέχεια αναφέρεται στο πεδίο βολής. Στη συνέχεια με τη  βοήθεια του καμεραμαν δείχνει την υποτιθέμενη δολοφονία 12 μαχητών της αντιπολίτευσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η ταινία «American Sniper» του Κλιντ Ιστγουντ θριαμβεύει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες. Υποψήφια για έξι Οσκαρ, απέσπασε τελικά το βραβείο καλύτερου ηχητικού μοντάζ.

Σήμερα ο πρώην πεζοναύτης Εντι Ρέι Ρουθ καταδικάσθηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του Chris Kyle (Κρις Κάιλ), του «θρύλου» του επίλεκτου σώματος των Navy Seals του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού και κεντρικού προσώπου της ταινίας «American Sniper».

Πηγή – Daily Mail
Απόδοση – Onalert