Οι Ρώσοι σκοτωσαν περισσότερους πολίτες από τους τζιχαντιστές – Συγκλονιστική έκθεση

Νέα έκθεση του Συριακού Παρατηρητηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (SNHR) αναφέρει ότι οι εναέριες επιδρομές της Ρωσίας σκότωσαν περισσότερους Σύριους πολίτες σε σχέση με το Ισλαμικό Κράτος.

Από την αρχή του Σεπτεμβρίου του 2015 έως και τις 31 Ιουλίου του 2016, η Ρωσία σκότωσε περίπου 2.704 πολίτες συμπεριλαμβανομένων και 746 παιδιών και 514 γυναικών.
Διαβάστε εδώ περισσότερα για τις αεροπορικές επιδρομές της Ρωσίας στη Συρία .

Από την άλλη πλευρά από τις 9 Απριλίου του 2013, η τζιχαντιστική εξτρεμιστική οργάνωση είναι υπεύθυνη για το θάνατο περίπου 2.686 πολιτών συμπεριλαμβανομένων και παιδιών.
Το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (SNHR) σε έκθεση του περιλαμβάνει τα στοιχεία των θυμάτων αλλά και τις ημερομηνίες θανάτου μαζί με άλλες λεπτομέρειες.

Όπως δήλωσε το SNHR επιβεβαιώνουμε ότι οι βομβαρδισμοί που αναφέρονται στην έκθεση είχαν στόχο άμαχους πολίτες. Επίσης, οι ρωσικές δυνάμεις παραβίασαν τους κανόνες του διεθνούς δικαίου για τα ανθρώπινα δικαιώματα που προστατεύουν το δικαίωμα της ζωής.

Το SNHR ευθέως κατηγόρησε τις ρωσικές δυνάμεις ότι διέπραξαν δεκάδες εγκλήματα που συνιστούν εγκλήματα πολέμου. 

Τέλος, αξιζει να υπογραμμιστεί ότι σήμερα το πρωί μονάδες των τουρκικών ειδικών δυνάμεων με την υποστήριξη μαχητικών αεροσκαφών της διεθνούς συμμαχίας υπό τις ΗΠΑ, εισέβαλαν μέσα στην Συρία και πραγματοποίησαν επιθετική επιχείρηση. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ. 

ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτα πλάνα που απεικονιζουν την καταστροφή του ΙΚ από εναέριες επιδρομές της Ρωσίας στιις 4 Ιανουαρίου του 2015 

ΠΗΓΗ: businessinsider.com

Μετάφραση – επιμέλεια OnAlert