Ο Νετανιάχου στη βάση των IDF που χτυπήθηκε από τα drones της Χεζμπολάχ: «Θα συνεχίσουμε τα πλήγματα στη Βηρυτό»

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει «να πλήττει ανελέητα τη Χεζμπολάχ, μεταξύ άλλων στη Βηρυτό», σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του.

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος: θα συνεχίσουμε να πλήττουμε ανελέητα τη Χεζμπολάχ σε όλα τα τμήματα του Λιβάνου, περιλαμβανομένης της Βηρυτού», είπε ο Νετανιάχου, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη στρατιωτική βάση που επλήγη την προηγούμενη ημέρα από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος που έριξε η λιβανέζικη ισλαμιστική οργάνωση, με αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων Ισραηλινών στρατιωτών.

«Πολεμάμε μια σκληρή εκστρατεία ενάντια στον άξονα του κακού του Ιράν που θέλει να μας καταστρέψει ολοκληρωτικά. Δεν θα τα καταφέρουν», τόνισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Ο Νετανιάχου επισκέφθηκε την τραπεζαρία που χτυπήθηκε από το UAV και μίλησε για το περιστατικό με επιζώντες. Επίσης, επισκέφθηκε στρατιώτες που τραυματίστηκαν στην επίθεση στο ιατρικό κέντρο Hillel Yaffe.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός συγκάλεσε απόψε ξανά Συμβούλιο Ασφαλείας, στο οποίο θα συζητηθεί η κατάσταση στον βορρά και τα αντίποινα στο Ιράν για την επίθεση της 1ης Οκτωβρίου με 200 βαλλιστικούς πυραύλους, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ.

Πηγή: Times of Israel