Φόνος 19χρονου Βρετανού στρατιώτη στην Αγία Νάπα

 Δεκαεννιάχρονος Βρετανός στρατιώτης που υπηρετούσε στις Βρετανικές Βάσεις, έχασε τα ξημερώματα της Κυριακής τη ζωή του, ενώ διασκέδαζε με άλλους τρεις Βρετανούς στρατιώτες σε κλαμπ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Γιώργο Οικονόμου, οι τέσσερις στρατιώτες συνεπλάκησαν με ομάδα άλλων τριών Βρετανών τουριστών, κατά την οποία μαχαιρώθηκε ο 19χρονος.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι ο 19χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός.

Οι τρεις Βρετανοί τουρίστες, 19, 17 και 19 ετών, συνελήφθηκαν με δικαστικά εντάλματα, ανακρίνονται και αναμένεται ότι σήμερα στις 9 το πρωί, θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, μεταξύ των οποίων και ένα μαχαίρι, τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», το περιστατικό συνέβη ενώ και οι δύο ομάδες Βρετανών, βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης για ασήμαντο λόγο.

Όταν οι νεαροί συναντήθηκαν στο κλαπ, η μια παρέα άρχισε να ειρωνεύεται την άλλη για την ιδιαίτερη καταγωγή της, θέμα που αποτελεί συχνή αιτία καυγά στην Βρετανία.

Τελικά, τα πειράγματα των νεαρών εξελίχθηκαν σε άγριο καυγά, που κατέληξε στο θάνατο του 19χρονου.

Source – Philelephtheros/Daily Mail