Καταζητείται από την Ιντερπόλ, βρήκε άσυλο στο ψευδοκράτος. Κραυγή αγωνίας από τον πατέρα στην Κύπρο

Κραυγή αγωνίας και απόγνωσης  νεαρού πατέρα από την Πάφο. Τον περασμένο Μάιο η Βρετανίδα σύζυγός του «απήγαγε» το εξάχρονο αγόρι τους και εξαφανίστηκαν.

Οι προσπάθειες εντοπισμού του μικρού Αλεξάντερ καρποφόρησαν και οι πληροφορίες φέρουν το παιδί να διαμένει με τη μητέρα του στα κατεχόμενα.

Οι αντικειμενικές δυσκολίες του πατέρα πάρα πολλές. Οι προσπάθειες για την επιστροφή του παιδιού στις ελεύθερες περιοχές αδιάκοπες, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα

Η ιστορία γίνεται ακόμη πιο τραγική, αφού πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η μητέρα απαγάγει το παιδί. Την πρώτη φορά το πήρε μαζί της στη Βρετανία. Μετά την κινητοποίηση της Κυπριακής αστυνομίας και της Ιντεροπόλ, το παιδί επέστρεψε στην Κύπρο. Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά διότι το ψευδοκράτος προσφέρει άσυλο στην μητέρα, η οποία καταζητείται.

Ο πατέρας υψώνει τα χέρια και εκλιπαρεί για βοήθεια, ωστόσο, από επίσημα χείλη αφήνεται να νοηθεί ότι όσο το παιδί βρίσκεται στα κατεχόμενα και μεγαλώνει εκεί, ίσως να μην το ξαναδεί ποτέ

Η τραγική ιστορία που φέρνει στην επιφάνεια το κυπριακό κανάλι Σίγμα, έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά την υπόθεση απαγωγής του 7χρονου Λένου, από το Λιβάνιο πατέρα του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

sigmalive