Ισραήλ: Ταυτοποιήθηκε ακόμα μια όμηρος της Χαμάς – Μόλις είχε αρχίσει να υπηρετεί στον ισραηλινό στρατό

Η νεαρή κοπέλα με τα τραύματα και το ματωμένο παντελόνι που έμπαινε παρά τη θέλησή της σε τζιπ της Χαμάς, όταν ξέσπασε ο πόλεμος εναντίον του Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου, ταυτοποιήθηκε και είναι η 19χρονη Naama Levy, μια φοιτήτρια Χημείας που είχε πρόσφατα ξεκινήσει καριέρα στον ισραηλινό στρατό.

Ένα από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν σε όλο τον πλανήτη από την ημέρα του ξεσπάσματος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου ήταν το βίντεο με τη συγκεκριμένη κοπέλα να είναι με δεμένα χέρια, ματωμένο παντελόνι και εμφανώς φοβισμένη να σπρώχνεται από έναν ένοπλο μέσα σε ένα τζιπ της οργάνωσης.

Πριν από λίγες ημέρες, είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο της 19χρονης, στο οποίο φαίνεται η ίδια να χορεύει και να είναι κεφάτη, αρκετό καιρό πριν βρεθεί αιχμάλωτη στα χέρια των ισλαμιστών της Χαμάς.

Ο επίσημος αριθμός των ομήρων της Χαμάς ανέρχεται στους 240 πλέον. Κανείς δεν γνωρίζει πού μπορεί να βρίσκονται, αφού τα τούνελ των ισλαμιστών στη Λωρίδα της Γάζας είναι για την προστασία των μελών της οργάνωσης και όχι για τους άμαχους, όπως παραδέχθηκε κυνικά ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς.

Πηγή: Newsit