Ισραηλινοί εξουδετερώνουν Κομάντος της Χαμάς- ΒΙΝΤΕΟ

Μετάφραση-Επιμέλεια onalert.gr
Πηγή: The Blaze

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε την Τρίτη στο Ισραήλ δείχνει πως ο Ισραηλινός στρατός εξουδετέρωσε μια ομάδα “τρομοκρατών της Χαμάς” την ώρα που επιχειρούσαν να εισέλθουν στο Ισραήλ μέσω θαλάσσης. Ισραηλινοί αξιωματικοί ισχυρίζονται ότι οι τρομοκράτες μάλλον σκόπευαν να προσεγγίσουν μια ναυτική βάση του Ισραήλ κοντά στην κοινότητα Ζικίμ.

Το βίντεο αποτυπώνει τους Ισραηλινούς στρατιώτες να ανταποκρίνονται στο περιστατικό με σοκαριστική λεπτομέρεια από πολλαπλές κάμερες. Οι ύποπτοι “τρομοκράτες της Χαμάς” αφού πρώτα εμφανίζονται μέσα από τη θάλασσα και κατόπιν άνοιξαν, μάλλον προς τις Ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις.

Βάση του εντύπου Times of Israel, “ένας στρατιώτης στα αριστερά διακρίνεται να απασφαλίζει το όπλο του και μετά τρέχουν να σωθούν καθώς ένα μαχητικό ελικόπτερο τους βομβαρδίζει από ψηλά.”

Και οι πέντε ύποπτοι τρομοκράτες, που πιστεύεται ότι ήταν καταδρομείς, σκοτώθηκαν.

Το βίντεο μεταφόρτωθηκε στο Twitter από το επίσημο προφίλ των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων με τη σημείωση ότι «τρομοκράτες της Χαμάς προσπάθησαν να διεισδύσουν στο Ισραήλ από θαλάσσης κοντά στο Zikim. Τους εξουδετερώσαμε ».

Μετάφραση-Επιμέλεια onalert.gr
Πηγή: The Blaze

Δείτε αυτό το εκπληκτικό βίντεο που ακολουθεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Τύμπανα» πολέμου σε Ισραήλ – Παλαιστίνη