ΗΠΑ: Ασύλληπτη βία – 3 αστυνομικοί δέρνουν με αγριότητα ακινητοποιημένο άνδρα – Σκληρές εικόνες [vid]

Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ το νέο περιστατικό αστυνομικής βίας με θύμα έναν άνδρα.

Όπως καταγράφηκε σε ερασιτεχνικό βίντεο, τρεις αστυνομικοί του Άρκανσω στις ΗΠΑ έχουν ακινητοποιήσει έναν άνδρα και τον χτυπούν με απίστευτη αγριότητα.

Αν και ο άνδρας δεν φαίνεται να προβάλει καμία αντίσταση, ο ένας αστυνομικός τον χτυπά με γροθιές στο κεφάλι και στη συνέχεια χτυπά το κεφάλι του αγνώστου στην άσφαλτο, ενώ οι δύο συνάδελφοί του τον χτυπούν με χέρια και γόνατα σε κάθε σημείο το σώματός του.

Μάλιστα ο ένας εκ των αστυνομικών γυρνά και κάτι λέει απειλητικά στο άτομο που καταγράφει το βίντεο, μόλις το αντιλαμβάνεται.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εικόνες είναι πολύ σκληρές:

Το περιστατικό συνέβη στην κομητεία του Κάουντυ στις ΗΠΑ και όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Μίτσελ ΜακΚόι καταγράφηκε έξω από κατάστημα.

Παραμένει προς το παρόν άγνωστος ο λόγος για τον οποίο οι τρεις αστυνομικοί επιδεικνύουν τέτοια αγριότητα στον ανήμπορο άνδρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του Σερίφη της κομητείας Crawford των ΗΠΑ, οι τρεις αστυνομικοί ήδη τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια – αν υπάρχουν – της βιαοπραγίας τους.

«Θεωρώ όλους τους υπαλλήλους μου υπεύθυνους για τις πράξεις τους και θα πάρω τα απαραίτητα μέτρα για το θέμα», λέει ο Σερίφης.