IDF: «Εξουδετερώσαμε τον επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της Χαμάς» [vid]

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) υποστηρίζουν ότι έπληξαν και σκότωσαν τον αρχηγό της υπηρεσίας πληροφοριών της Χαμάς στην πόλη Χαν Γιουνίς, στη νότια Γάζα.

Η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ που δημοσίευσε το βίντεο με το χτύπημα, δεν παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως το όνομα του ανώτερου στελέχους της Χαμάς ή του τόπου που έλαβε χώρα η επίθεση.

Οι IDF δημοσίευσαν επίσης μια σειρά από βίντεο που δείχνουν χτυπήματα στη Λωρίδα της Γάζας, συμπεριλαμβανομένου αυτού που στοχεύει το ανώτερο μέλος της Χαμάς, και σε σήραγγες που χρησιμοποιούνται από τρομοκράτες της Χαμάς και μια μονάδα εκτόξευσης ρουκετών.

Περισσότεροι από 2.808 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 10.850 τραυματίστηκαν από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι έξι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Χαμάς έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής στις επιθέσεις του στη Λωρίδα της Γάζας.

Μεταξύ αυτών που σκοτώθηκαν βρίσκονται μέλη της πολιτικής, όπως και της στρατιωτικής πτέρυγας του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος που κυβερνά τη Γάζα. Επιπλέον σκοτώθηκε διοικητής που ευθύνεται για την ασφάλεια στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.