IDF: Απίστευτο ατύχημα με ισραηλινό τανκ Merkava – «Από μηχανής θεός» έσωσε τους στρατιώτες [vid]

«Από μηχανής θεός» έσωσε στρατιώτες των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων (IDF) , όταν ένα τεθωρακισμένο άρμα μάχης τύπου Merkava κυριολεκτικά αναποδογύρισε και καπνοί “έπνιξαν” τον περιβάλλοντα χώρο, με τους υπόλοιπους στρατιώτες να έχουν σαστίσει από το απίστευτο αυτό ατύχημα.

Σε πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο, ένα ισραηλινό τανκ βρέθηκε κυριολεκτικά “ανάποδα”, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας στρατιώτης, ενώ προς με όσα ανέφεραν αξιωματούχοι των IDF, δεν υπήρξαν θύματα.

Ειδικότερα, ένα άρμα μάχης τύπου Merkava των ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων αναποδογύρισε κατά την διάρκεια εκφόρτωσής του, ενώ πλάνα από το απίστευτο ατύχημα δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο ισραηλινός στρατός τοποθετήθηκε αργότερα για το περιστατικό.

Η ανακοίνωση των IDF αναφέρει ότι δεν υπήρξαν μοιραίοι τραυματισμοί, ωστόσο ένας στρατιώτης μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο της Ιερουσαλήμ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ επεσήμανε  ότι τα αίτια και οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το ατύχημα θα διερευνηθούν, με τα πλάνα πραγματικά να σοκάρουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Με πληροφορίες από: AMN / Φωτογραφία αρχείου