Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός ανέσυρε τα πτώματα 3 ομήρων, ανάμεσά τους και η Σάνι Λουκ

Οι δυνάμεις του ισραηλινού στρατού ανέσυραν από τη Γάζα τις σορούς τριών ομήρων που δολοφονήθηκαν κατά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος των IDF, αντιναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι.

Ο Χαγκάρι έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των νεκρών ομήρων: Πρόκειται για την Σάνι Λουκ, την Αμίτ Μπουσκίλα και τον Ιτζάκ Γκελερέντερ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού, οι τρεις τους δολοφονήθηκαν από την Χαμάς στην επίθεση που εξαπέλυσε στις 7 Οκτωβρίου στο μουσικό φεστιβάλ Nova στο νότιο Ισραήλ. Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν από τη Γάζα.

Η Σάνι Λουκ είναι η νεαρή Γερμανοϊσραηλινή της οποίας το άψυχο σώμα απήχθη από την Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου στην περιοχή του μουσικού φεστιβάλ και περιφέρθηκε στους δρόμους της Γάζας από μέλη της οργάνωσης.

Αρχικά, η οικογένειά της θεωρούσε ότι είναι ζωντανή και τραυματισμένη, αλλά αργότερα επιβεβαίωσαν ότι δολοφονήθηκε την ίδια ημέρα που απήχθη από το rave party που γινόταν κοντά στα σύνορα με την Γάζα και μάλλον πυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Φωτογραφίες αρχείου Reuters