F-35: Η Lockheed Martin έβαλε αγγελία για τα stealth της Αυστραλίας

Αγγελία για τα F-35 της Αυστραλίας έβαλε η Lockheed Martin. 

Το παράρτημα του Αμερικανικού αεροναυπηγικού κολοσσού 

στην Αυστραλία και κατασκευαστή του υπερσύγχρονου μαχητικού stealth F-35, Lockheed Martin, εξέδωσε ανακοίνωση όπου ζητά προσωπικό για την κάλυψη 13 ειδικοτήτων σχετικές με τη γραμμή παραγωγής του αεροσκάφους.
Διαβάστε την αγγελία της εταιρείας: 

Tώρα είναι η ευκαιρία σας να συμμετάσχετε σε μια ομάδα που θα υποστηρίξει την πιο εξελιγμένη ικανότητα πέμπτης γενιάς της Αυστραλίας, το μαχητικό αεροσκάφος F-35A.

Η Lockheed Martin Australia προσλαμβάνει πλέον εξειδικευμένους επαγγελματίες στους τομείς των υπηρεσιών εκπαίδευσης, της εφοδιαστικής, της μηχανικής και της υποστήριξης των συστημάτων πληροφορικής.

Το F35-A θα προσφέρει τη δυνατότητα πέμπτης γενιάς που θα μεταμορφώσει τον τρόπο λειτουργίας της Αυστραλίας στον σύγχρονο χώρο μάχης και βρίσκεται στο επίκεντρο της μελλοντικής Δύναμης 5ης Γενιάς της Βασιλικής Αυστραλιανής Πολεμικής Αεροπορίας.

Αυτός ο μαχητής νέας γενιάς συνδυάζει προηγμένα stealth με ταχύτητα μαχητή και ευκινησία, πλήρως συγχωνευμένες πληροφορίες αισθητήρα, λειτουργίες δικτύου και προηγμένη υποστήριξη.

Η Lockheed Martin είναι πρωτοπόρος της σχεδίασης αυτής της 5ης γενιάς. Αυτές οι ευκαιρίες στην Αυστραλία θα σας δώσουν πρόσβαση στην ομάδα παγκόσμιας κλάσης και θα σας βάλουν στην πρωτοπορία της αμυντικής ικανότητας, τόσο εδώ όσο και σε όλο τον κόσμο.
Αυτές οι ευκαιρίες βασίζονται στο Williamtown και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ικανοτήτων.

Διαχειριστές εργαλείων / αναλυτές αναφορών
Εκπαίδευση οδηγεί
Προγραμματιστές κατάρτισης
Μηχανικοί συστημάτων
Δοκιμάστε μηχανικούς
Υποστήριξη αποστολής
Διαχειριστές συστήματος (σε όλα τα εργαλεία, το διακομιστή, τη βάση δεδομένων και το δίκτυο)
Κυβερνασφάλεια;
Πιστοποίησης και διαπίστευσης και,
VTE επαγγελματίες διαπίστευσης
Διαχειριστές επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών
Συντονιστές επιχειρήσεων
Διαχειριστές υπηρεσιών υποστήριξης