Εναέριος ανεφοδιασμός Rafale απο F18 πάνω απο τον Κόλπο! ΦΩΤΟ

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 9 Μαρτίου πάνω απο τον Περσικό Κόλπο ή τον Αραβικό Κόλπο εαν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον όρο που χρησιμοποιούν οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε: A – 10 Thunderbolt «βομβαρδίζουν» την Ευρώπη! ΒΙΝΤΕΟ

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται ενα F / A-18E Superhornet – πρωταγωνιστής του τελευταίου χρονικού διαστήματος λόγω του ρόλου του στον πόλεμου κατά του Ισλαμικού Κράτους – να ανεφοδιάζει δυο γαλλικά Super Etendard κι ενα Rafale απο το αεροπλανοφόρο Charles De Gaulle, στην περιοχή του αμερικανικου αεροπλανοφόρου USS Carl Vinson (CVN 70), το οποίο μπορείτε να διακρίνεται στο βάθος της εντυπωσιακής φωτογραφίας.

Γαλλικά και αμερικανικα πυρηνοκίνητα αεροπλανοφορά εχουν αναπτυχθεί στην περιοχή μαζι με τις μονάδες τους για να συμβάλουν στην μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους.
Για αυτο τον λόγο το τελευταίο χρονικό διάστημα η αλήθεια ειναι έχουν υπάρξει αρκετά εντυπωσιακά βίντεο του F18. Αλλά και.. απίστευτα βίντεο όπως αυτο με τον πιλότο που εν ώρα πτήσης θέλησε να φάει ενα σνάκ! Διαβάστε: Απίστευτο βίντεο: Έτσι… πετάει ένα σνακ μέσα σε F18!

Πηγή – The Aviationist/US Navy
Απόδοση/Επιμέλεια – OnAlert