Εκπληκτικό βίντεο με F-18 Superhornets!

Αμέτρητα ειναι τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούν F-18 Superhornets πλέον λόγω του ρόλου που έχουν στον πόλεμο κατα του Ισλαμικού Κράτους.

Διαβάστε: Καναδικά CF-18 Hornet σφυροκοπούν τους τζιχαντιστές – ΒΙΝΤΕΟ

Θα δειτε απίθανες στιγμές στο βίντεο, μεταξύ των οποίων ειναι και οι χαμηλές πτήσεις σε φαράγγια αλλα και αερομαχίες. Υπάρχουν επισης και νυχτερινά πλάνα όπου θα δείτε την χρήση ενός Μ61A2 Vulcan gatling το οποίο δημιουργεί ενα εκπληκτικό οπτικό αποτέλεσμα παρόμοιο με αυτο που μπορει να συναντήσει κανείς μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας!

Το παρακάτω βίντεο δείχνει τα F18 κατα την διάρκεια εκπαιδευτικών αποστολών και ειναι μόνο μια γεύση απο ενα βίντεο μεγάλης χρονικής διάρκειας που ετοιμάζει η Μοίρα VFA 27 των Royal Maces. Δειτε το βίντεο!

Το F/A-18E / F Super Hornet σε μια απίθανη επίδειξη ταχύτητας και φυσικής «έσπασε» το φράγμα του ήχου με μια απίθανη ηχητική έκρηξη (sonic boom) πριν μερικούς μήνες. Διαβάστε: Δείτε τη στιγμή που F18 σπάει το φράγμα του ήχου! ΒΙΝΤΕΟ

Βέβαια η αλήθεια ειναι οτι το μαχητικό δεν έσπασε ακριβώς το φράγμα του ήχου εκείνη την μέρα… ηταν απλά ενα sonic boom. Διαβάστε τι ειναι το sonic boom και δειτε φανταστικές φωτογραφίες του F18