Τα Apache,σφυροκοπούν τις δυνάμεις του Καντάφι.

Οι επιθέσεις με ελικόπτερα απποτελούν τη νέα φάση των επιχειρήσεων στη Λιβύη και ίσως να δείχνουν ότι ετοιμάζεται και μία χερσαία επέμβαση,για την οποία ο ρώσος ΥΠΕΞ Λαβρόφ κατηγόρησε το ΝΑΤΟ ,ότι προετοιμάζει.

Το καθεστώς του Συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι είναι κοντά στην κατάρρευση και ο στρατός του έχει να αντιμετωπίσει εκατοντάδες λιποταξίες κάθε μέρα, σύμφωνα με τους στρατηγούς που έχουν εγκαταλείψει τη Λιβύη,υποστηρίζουνσε ρεπορτάζ τους οι Sunday Times.

Σε αποκλειστικές συνεντεύξεις στους Sunday Times, δύο στρατηγοί και ένας συνταγματάρχης, που έχουν καταφύγει στην Ιταλία, δήλωσαν ότι η στρατιωτική ισχύς του Καντάφι έχει συρρικνωθεί δραματικά , και προέβλεψαν ότι θα πέσει από την εξουσία μέσα σε λίγες εβδομάδες.Βέβαια,αυτό λέγεται από την έναρξη των επιχειρήσεων.

Σφυροκοπούν στόχους τα Apache

Τα βρετανικά επιθετικά ελικόπτερα Apache,απονηώνονται από πλοίο του Βασιλικού Ναυτικού και μετά από τις επιθέσεις τους επιστρέφουν σ΄ αυτό. Ανάλογες επιθέσεις κάνουν και τα γαλλικά επιθετικά ελικόπτερα, τα οποία μέχρι στιγμής έχουν χτυπήσει 15 οχήματα των δυνάμεων του Καντάφι.