Η Beyonce,ο «πλέϊ μπόϊ» της οικογένειας Καντάφι και το γιοτ …του Τσε!

Στο κυνήγι για το πολυτελές γιοτ του υιού Καντάφι που έχει την ονομασία… «Che Guevara 2»,βρίσκεται η Μάλτα αλλά και πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Οι αρχές της Μάλτας –τη σημαία της οποίας έχει υψωμένη το γιοτ- λένε ότι δεν βρίσκεται πλέον σε δικό τους λιμάνι.
Beyoncé ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει σε φιλανθρωπικά ένα αναφερόμενο 185.000 δολάρια αμοιβή που καταβάλλονται σε εργαζόμενη από την οικογένεια Καντάφι, μέσω Μάλτας χρηματοδότης.

Το σκάφος του πλέϊ-μπόϊ υιού του Καντάφι του Saadi,είναι εντυπωσιακό και …επαναστατικό. 27 μέτρα σκάφος,με μία τεράστια πρωσοπογραφία του Τσε στη πλώρη του και μια υπογραφή του μεγάλου επαναστάτη να έχει σχεδιαστεί και στις δύο πλευρές του! Ευτυχώς ο Τσε δεν ζει…

Ο «Τσε Γκεβάρα 2» είναι ιδιοκτησία του Saadi ,ο οποίος εκτός από το να διάγει πολυτελή βίο ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο ως ιδιοκτήτης ομάδων,ενώ έχει εμπλοκή και στην ιταλική ιστορική ομάδα Γιουβέντους.

Και η …Beyonce κατά Καντάφι

Την αμοιβή 185.000 που εισέπραξε για τη παρουσία της σ΄ ένα πάρτι σε νησί της Καραϊβικής, θα διαθέσει σε φιλανθρωπικό σκοπό η εντυπωσιακή Beyonce. Πήρε αυτή την απόφαση όταν έμαθε ότι επιχειρηματίας που είχε κλείσει την εμφάνισή της έκανε δουλειές με το καθεστώς Καντάφι.
Την περασμένη εβδομάδα, οι αμερικανικές Beyoncé αίσθηση ποπ ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει σε φιλανθρωπικά ένα αναφερόμενο 185.000 δολάρια αμοιβή που καταβάλλονται σε εργαζόμενη από την οικογένεια Καντάφι.

Ο Καντάφι αναφέρθηκε επίσης από το BBC του που έχουν υπογράψει με Birkirkara ΠΑΕ, αφού έπαιξε για τη λιβανική πρωτεύουσα πλευρά Τρίπολη Al-Ahli.